Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Sexuálna výchova so súhlasom rodiča

24.04.2024 21:15 PRI SEXUÁLNEJ VÝCHOVE VYŽADUJEME SÚHLAS RODIČA, JE TO JEHO PRÁVO Podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov je podstatou návrhu novely školského zákona o informovanom súhlase, The post Sexuálna výchova so súhlasom rodiča appeared first on Kresťanská únia.

Michal Považan: Je čas debatovať o tom, ako vojnu na Ukrajine minimálne pozastaviť

22.04.2024 16:31 Rozhovor s Michalom Považanom publikovaný na standard.sk, autor Michal Čop Keď si porovnám zlo rozkrádania a zlo rozvratu hodnôt celej našej spoločnosti, tak si myslím, že rozkrádanie je menšie zlo, lebo The post Michal Považan: Je čas debatovať o tom, ako vojnu na Ukrajine minimálne pozastaviť appeared first on Kresťanská únia.

V Bruseli chceli umlčať slobodu prejavu. Slovenský premiér aj europoslanci mlčali

22.04.2024 16:31 Komentár Milana Krajniaka publikovaný na postoj.sk Účastníkov konferencie zo západnej Európy a Anglosasov tento pokus o cenzúru šokoval. Nám ostatným, ktorí sme sa na konferencii zúčastnili ako zástupcovia strednej Európy, Balkánu a Pobaltia, The post V Bruseli chceli umlčať slobodu prejavu. Slovenský premiér aj europoslanci mlčali appeared first on Kresťanská únia.

25. marec štátnym sviatkom

21.04.2024 09:15 Navrhujeme, aby bol tento deň štátnym sviatkom, bez nároku na pracovné voľno.25. marca si pripomíname Sviečkovú manifestáciu, ktorá na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí v roku 1988 písala dejiny. Tichý protest s The post 25. marec štátnym sviatkom appeared first on Kresťanská únia.

“Právo na potrat” v Charte základných práv EÚ?!

11.04.2024 13:15 POVAŽOVAŤ “PRÁVO NA POTRAT” ZA ZÁKLADNÉ ĽUDSKÉ PRÁVO JE ZVRÁTENÉ A NEPRÍPUSTNÉ Dôrazne odsudzujeme neprípustné zásahy europarlamentu do výlučných kompetencií členských štátov. Bezprecedentný aktivizmus progresívnych prúdov v Európskom parlamente, ktorý The post “Právo na potrat” v Charte základných práv EÚ?! appeared first on Kresťanská únia.