Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Nový Peugeot Rifter poteší, pretože nafta je späť!

29.05.2024 01:15 Nový PEUGEOT RIFTER prichádza aj na slovenský trh v súlade s novými očakávaniami svojich zákazníkov. Cieľovú skupinu tvoria predovšetkým aktívni zákazníci, ktorí hľadajú automobil s moderným dizajnom, s najnovšími online technológiami a požadujú vozidlo, ktoré je blízke k prírode, s dostatkom priestoru vo vnútri pre optimálny komfort, a ktorý uspokojuje celý rad víkendových voľnočasových aktivít ale aj The post Nový Peugeot Rifter poteší, pretože nafta je späť! appeared first on Autogratis.sk.

Ssangyong Torres EVX: Záruka milión kilometrov na batériu?!

28.05.2024 13:15 Juhokórejská automobilka SsangYong u nás v minulom roku začala predávať model Torres so spaľovacím motorom. Aktuálne sa na slovenský trh dostáva aj Torres EVX, čiže elektrický variant. Novinka si zachováva všetky prednosti svojho benzínového súrodenca –  priestranný interiér, robustnú konštrukciu, bezpečnosť a spoľahlivosť. Navyše pridáva nové dizajnové prvky v interiéri aj exteriéri a tiež výhody The post Ssangyong Torres EVX: Záruka milión kilometrov na batériu?! appeared first on Autogratis.sk.

BYD BD11: Bude mať Londýn čínske autobusy?

28.05.2024 13:15 K Veľkej Británii neodmysliteľne patria aj poschodové autobusy a jeden taký teraz Londýnu ponúka aj čínska automobilka BYD. Na dĺžku meria 10,9 metra, odvezie 90 pasažierov a zaujímavé je, že elektromotory, batérie aj riadiace jednotky si značka BYD vyrába vo vlastnej réžii.  Autobus je teda plne elektrický, vpred ho ženú dva elektromotory, The post BYD BD11: Bude mať Londýn čínske autobusy? appeared first on Autogratis.sk.

BMW Concept Skytop: Duchovný nástupca modelov Z8 a 503

25.05.2024 23:00 Automobilka BMW predstavila na podujatí Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este dizajnovú štúdiu Concept Skytop. Dvojmiestny roadster chce okolie očariť precízne vyladenými tvarmi karosérie, sebe vlastnou športovou eleganciou a svalnatým postojom. Tak interiér, ako aj exteriér štúdie sa vyznačujú monochromatickými farbami, The post BMW Concept Skytop: Duchovný nástupca modelov Z8 a 503 appeared first on Autogratis.sk.

Mercedes-AMG PureSpeed: Pocta pretekárom

24.05.2024 22:46 Štúdia Mercedes-AMG PureSpeed má za úlohu osláviť tradíciu značky a to prostredníctvom čistého dizajnu, inovatívnych materiálov a modernej techniky. Limitovaná edícia 250 exemplárov, bude k dispozícii len pre nadšencov a zberateľov vozidiel Mercedes-Benz. Kombinácia estetiky pretekárskeho športu a vysokého výkonu robí z tohto konceptu jedinečný stroj.  Podľa slov automobilky, by malo ísť o prvý model The post Mercedes-AMG PureSpeed: Pocta pretekárom appeared first on Autogratis.sk.

Hyundai Bayon: Krajší dizajn a veľmi zaujímavá cena!

24.05.2024 22:46 Hyundai zverejnil cenník modernizovaného crossoveru Bayon, ktorý je v ponuke s dvoma benzínovými motormi, v troch úrovniach výbavy. V základnej výbave sa môžete tešiť na 10,25-palcovú obrazovku so zabudovanou navigáciou, digitálnu prístrojovú dosku so 4,2-palcovým displejom či zadnú parkovaciu kameru. Akciová cena vozidla začína na sume 16 790 €. Základom ponuky je atmosférický štvorvalec 1,2i (58 The post Hyundai Bayon: Krajší dizajn a veľmi zaujímavá cena! appeared first on Autogratis.sk.

VIDEO | Predstavenie KIA EV3: Bude toto nový ľudový elektromobil?

23.05.2024 21:15 The post VIDEO | Predstavenie KIA EV3: Bude toto nový ľudový elektromobil? appeared first on Autogratis.sk.

VIDEOTEST | Citroën C5 Aircross: Oplatilo sa čakať na mild-hybrid?

22.05.2024 21:15 The post VIDEOTEST | Citroën C5 Aircross: Oplatilo sa čakať na mild-hybrid? appeared first on Autogratis.sk.

Renault Rafale E-Tech 4×4: 300 koní a spolupráca s Alpine

21.05.2024 08:01 Renault odhalil špičkovú verziu Rafale E-Tech 4×4 s výkonom 300 koní. Nová plug-in hybridná motorizácia je výsledkom spojenia schopností viacerých tímov. Pridaním elektromotorov získava vlajková loď značky pohon všetkých kolies, technologickú vyspelosť a optimálnu trakciu za každých podmienok. Pohonná jednotka bola navrhnutá na technickom základe hybridného pohonného ústrojenstva E-Tech s výkonom 200 koní, doplneného elektromotorom The post Renault Rafale E-Tech 4×4: 300 koní a spolupráca s Alpine appeared first on Autogratis.sk.

S Fiatom 500 na more? Nech sa páči!

21.05.2024 08:01 Taliansky výrobca na svojej webovej stránke prezentuje limitovanú edíciu člnu inšpirovaného legendárnym Fiatom 500. Zaujímavý počin má byť ukážkou kreativity, keďže spája elegantný dizajn mestského auta s možnosťou bezstarostnej plavby po hladine mora. Čln s názvom Car 500 Off-Shore je vybavený dvomi sklápateľnými ležadlami ideálnymi na opaľovanie, pričom dosahuje maximálnu rýchlosť 39 km/h. Zaujímavé je, The post S Fiatom 500 na more? Nech sa páči! appeared first on Autogratis.sk.

Milovníci kultového automobilu, pozor: blíži sa druhý slovenský zraz BMW Z-Roadsters

20.05.2024 19:46 Klub vozidiel BMW Z3 na Slovensku oslávi kultové vozidlo na druhom zraze v našich končinách dňa 29.6. 2023 Priaznivci modelov BMW Z-Roadsters majú dôvod na radosť. Po úspešnom vzniku prvého klubu zameraného na tento ikonický model a po prvom vlaňajšom zraze sa pripravuje jeho druhý ročník. Ten sa uskutoční dňa 29. júna v kaštieli v Tomášove. The post Milovníci kultového automobilu, pozor: blíži sa druhý slovenský zraz BMW Z-Roadsters appeared first on Autogratis.sk.

Škoda Octavia facelift: Súhrn všetkých noviniek!

17.05.2024 18:01 Škoda dopriala modernizáciu svojmu ikonickému modelu Octavia. Prečo ikonickému? S viac ako 7 miliónmi predaných vozidiel je totiž Octavia najpredávanejším modelom značky. Štvrtá generácia dostala osviežený vzhľad, ktorý zahŕňa prepracovanú masku chladiča a nové Matrix-LED predné svetlomety druhej generácie. Bohatá štandardná výbava ponúka prvky ako dvojzónová automatická klimatizácia alebo nový 10″ digitálny prístrojový panel. Na The post Škoda Octavia facelift: Súhrn všetkých noviniek! appeared first on Autogratis.sk.

Elektriku si idú aj kamióny, tento má dojazd 500 kilometrov

17.05.2024 18:01 Elektrický pohon už prestáva byť témou iba v osobných autách. Bohatú ponuku elektrických modelov má dnes v podstate každý výrobca dodávok a postupne pribúdajú aj výrobcovia nákladných áut. Nedávno sa do praktického testovania u zákazníkov dostal Mercedes-Benz eActros 600 – elektrický ťahač, pri ktorom výrobca sľubuje dojazd 500 kilometrov, ale tu je reč o dojazde The post Elektriku si idú aj kamióny, tento má dojazd 500 kilometrov appeared first on Autogratis.sk.

Nissan Townstar Karaok-e: Aj vy si radi spievate v aute?

16.05.2024 17:31 Ako najlepšie dokážeme verejnosti, že naše auto je skutočne všestranné? A čo tak spraviť z neho pojazdný karaoke bar!? Asi takto nejak vyzerala porada marketingového oddelenia značky Nissan a keď tento bizarný nápad predostreli vedeniu, dostali zelenú. Základom je elektrický Nissan Townstar-e, ktorý má vďaka batérii s kapacitou 45 kWh odhadovaný dojazd cez 300 kilometrov. The post Nissan Townstar Karaok-e: Aj vy si radi spievate v aute? appeared first on Autogratis.sk.

Alfa Romeo predstavuje edíciu Quadrifoglio Super Sport

16.05.2024 17:31 Písal sa rok 1928 keď talianska automobilka Alfa Romeo prvý raz zvíťazila v pretekoch Mille Miglia. Víťazstvo zaznamenala posádka na automobile 6C 1500 Super Sport a práve z tohto názvu odvodilo marketingové oddelenie aj názov najnovšej limitovanej edície.  Špeciálna edícia si, pochopiteľne, žiada aj špeciálne logo a preto prišla Alfa Romeo s nápadom štvorlístka Quadrifoglio The post Alfa Romeo predstavuje edíciu Quadrifoglio Super Sport appeared first on Autogratis.sk.