Rozšírené hľadanie
Pondelok 17. Jún 2024 |
meniny má Adolf
Bojíte sa, že cestovanie elektromobilom je komplikované? Opak je pravdou.

23.04.2024 15:15 Slovensko pomaly, ale isto prijíma prechod k elektromobilite. Krajina postupne buduje svoju infraštruktúru pre elektromobily a pre majiteľov EV je k dispozícii stále viac nabíjacích staníc. Ak plánujete cestovať po Slovensku na svojom elektromobile, možno vás zaujíma, kde nájdete nabíjacie stanice. Tu je niekoľko kľúčových vecí, ktoré by ste mali Príspevok Bojíte sa, že cestovanie elektromobilom je komplikované? Opak je pravdou. zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Čo všetko zhŕňa výmena motora

23.04.2024 15:15 Blok motora sa môže porúchať z viacerých príčin. Najčastejšie dochádza k zadretiu alebo prehriatiu motora, čo vedie k zničeniu súčiastok alebo dokonca k prasknutiu bloku motora. Samozrejme, že kontrolka motora môže indikovať i menej závažné poruchy ako nízku hladinu oleja alebo natankovanie nekvalitného paliva. V momente, keď sa rozsvieti kontrolka motora a výkon vozidla sa zníži, navštívte Príspevok Čo všetko zhŕňa výmena motora zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Opravy porúch bloku motora

23.04.2024 15:15 Rozsvietená kontrolka motora a jeho poruchy nemusia znamenať pre motor fatálny koniec. Niektoré poruchy sú len banálne a iné sa dajú vyriešiť výmenou časti motora. Repasované súčiastky do motora je možné zohnať za pomerne slušné peniaze a šikovný servisák si poradí s ich výmenou alebo opravou motora pomocou špeciálnych strojov. Čo čaká váš motor Príspevok Opravy porúch bloku motora zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Informácie pod jednou strechou. Textilné verzus kovové snehové reťaze

23.04.2024 15:15 Myslieť v lete na snehové reťaze nie je bláznovstvo, ale skvelý nápad, ktorý vám ušetrí peniaze. Práve v tomto období sa dajú zohnať všetky typy snehových reťazí za akciové ceny. Ak viete, že v zime budete jazdiť častejšie v horách, tak je práve teraz vhodný čas na kúpu reťazí. Otázka znie, aké reťaze sú Príspevok Informácie pod jednou strechou. Textilné verzus kovové snehové reťaze zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Viete, ako prebiehajú testy pneumatík?

23.04.2024 15:15 Testy pneumatík sa uskutočňujú z mnohých dôvodov. Jedným z nich je tiež to, aby pomohli vodičom zorientovať sa v ponuke pneumatík a vybrať si tie najvhodnejšie pre svoje vozidlo. V tomto článku sa dozviete všetko, čo by vás o testovaní pneumatík mohlo zaujímať. Kto testuje pneumatiky Tie najrozsiahlejšie, a zároveň aj najuznávanejšie testy pneumatík, vykonáva nemecká spoločnosť Príspevok Viete, ako prebiehajú testy pneumatík? zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Letné pneumatiky – kedy a prečo ich budem potrebovať?

23.04.2024 15:15 Pri nepriaznivom počasí, ktoré nás bohužiaľ stále trápi, je vhodné počkať s výmenou zimných pneumatík za letné pneumatiky do chvíle, kým sa počasie neustáli. Vhodná teplota na výmenu pneu je vtedy, ak teplota na teplomery presiahne 7 stupňov Celsia, čiže na tento fakt netreba zabúdať. Avšak, na čo všetko by ste Príspevok Letné pneumatiky – kedy a prečo ich budem potrebovať? zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Snehové reťaze pre vašu bezpečnú jazdu

23.04.2024 15:15 Na vozidle môžu byť zimné pneumatiky, ale tie nemusia bezpečne zdolať riskantné vysokohorské podmienky, sneh, ľad, ani čľapkanicu. Na autá s predným náhonom sa snehové reťaze nahadzujú na prednú nápravu, so zadným náhonom na zadnú. V návode na obsluhu auta s náhonom 4×4 je presne určené na ktorú nápravu reťaze nahodiť, najlepšie však Príspevok Snehové reťaze pre vašu bezpečnú jazdu zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Náhradné diely cez internet

23.04.2024 15:15 Internet ponúka každému obrovskú možnosť výberu, už nie ste odkázaní na konkrétneho predajcu a jeho ceny. Dnes, ak chcete zistiť koľko stojí napríklad konkrétna autosúčiastka Škoda u konkurencie, nemusíte sa nutne trepať v zápche cez celé mesto do konkurenčného autoservisu, len aby ste aj tak zistil, že im pred 15timi Príspevok Náhradné diely cez internet zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.

Auto-súčiastky.sk

23.04.2024 15:15 Ešte stále nakupujete autosúčiastky, náhradné diely, alebo akékoľvek príslušenstvo do auta, v klasických kamenných obchodoch? Že si to inak neviete predstaviť? Chyba! E-shopov – internetových obchodov, zameraných na príslušenstvo pre autá, motorky a akékoľvek autodiely, ktorými si môžete svojich štvorkolesových miláčikov vylepšiť, upraviť, alebo aspoň skontrolovať, pribudlo za posledných pár Príspevok Auto-súčiastky.sk zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk.