Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
V Nemecku chcú za nepohodlné názory odoberať deti

20.06.2019 05:11 Jedinci, ktorí sa rozhodnú zdieľať na sociálnych sieťach „radikálne“ alebo „xenofóbne“ názory, môžu v Nemecku prísť nielen o prácu, ale aj o deti. Nemusia pritom spáchať ani trestný čin.

Pritvrdzujúca protiextrémistická novela okliešťujúca slobodu prejavu prijatá

16.06.2019 01:02 Parlament 25. októbra odhlasoval zmeny v Trestnom zákone a Trestnom poriadku, ktoré majú podľa ministerky spravodlivosti Lucii Žitňanskej naštartovať účinnejší boj s extrémizmom. Za takéto zmeny hlasovalo 98 prítomných poslancov z politických strán Smer-SD, SNS, Most-Híd a SaS. Zákon bol teda prijatý a začne platiť od 1. januára 2017.

Slovenská vláda bude opäť ustupovať Európskej únii

16.06.2019 01:02 Stalo sa už smutnou tradíciou, že keď ide o plnenie požiadaviek Európskej únie, tak slovenské národné záujmy idú vždy bokom. Tentokrát požaduje Európska komisia zmenu zákona, ktorý doteraz aspoň čiastočne obmedzoval cudzím štátnym príslušníkom skupovanie poľnohospodárskej pôdy na Slovensku.

Bratislava opäť proti islamizácii

16.06.2019 01:02 V sobotu 25. júna vyjadrili v Bratislave národne uvedomelí občania Slovenska svoju nespokojnosť s prebiehajúcim procesom islamizácie Európy, ktorého tieň sa čoraz viac vznáša aj nad Slovenskom. Pochod nadväzoval na minuloročnú akciu. I keď bol počet účastníkov menší ako vlani, národovci aj tento raz početne predčili „antifašistov“.

Mediálna inkvizícia v podaní denníka SME

16.06.2019 01:02 Novinári z denníka SME sa opäť raz ukázali. Hysterický záchvat u nich tentoraz vyvolala návšteva kardinála Roberta Saraha na Slovensku . Po chuti im evidentne nebol už len samotný fakt, že kardinál Robert Sarah je známy svojimi konzervatívnymi postojmi a odmietaním požiadaviek homosexuálnej loby. No ozajstné zdesenie v denníku SME spôsobila až skutočnosť, že kardinálovi Sarahovi robil prekladateľa kňaz Ján Košiar.

Protičernošská reklama z Číny poukazuje na absurdnosť protibielej reklamy z Talianska

16.06.2019 01:02 Nedávno čínska reklamná agentúra dala odvysielať reklamu, z ktorej je obvinená z rasizmu. Môžete si ju pozrieť na videu nižšie. Černoch, resp. mulat v pozícii natierača slintá nad mladou Číňankou – tá ho začne k sebe vyzývavo volať, aby mu následne strčila do úst kapsulu s pracím prostriedkom, napchala ho do práčky a oprala. Výsledkom je Číňan, čiže v interpretácii niekto, kto sa zbavil špiny a stal sa z neho svetlý človek, s čím aj mladá Číňanka je následne spokojná.