Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena
Konzervatívny moderátor STVR šokuje: V Ríme obzeral ženské prsia, natočil o tom VIDEO! Jeho slová dvíhajú tlak

27.07.2024 07:15 BRATISLAVA/RÍM – Známa tvár verejnoprávnej televízie a šéfredaktor denníka Štandard Jaroslav Daniška vyvolal poriadne vášne. Počas pobytu v Talianskom Ríme sa totiž zahľadel do ženských výstrihov. Po návrate si na tieto zážitky zaspomínal vo videu. Na prekvapenie aj pohoršenie mnohých to však zobral z veľmi neočakávaného uhla. Kvetnato totiž opísal, ako Talianky, ale aj turistky vo večnom meste chodia bez podprseniek, aby zaujali mužov a zaútočili tak na „homosexuálnu kultúru.“

Kedy sa Fico naplno vráti do práce? Prehovoril Kaliňák: Padol možný termín, chystá sa dôležité stretnutie s Pellegrinim

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Kedy sa naplno vráti premiér Robert Fico do práce? Minister obrany Robert Kaliňák predpokladá, že by sa tak malo stať v priebehu augusta. Aj podľa prezidenta SR Petra Pellegriniho by už v auguste mal byť Fico v plnom nasadení, keďže by sa s ním mal stretnúť koncom augusta.

AKTUÁLNE Vodiči, pripravte si pevné nervy! Hromadná nehoda na diaľnici D1: Zrazilo sa 5 osobných áut

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Na diaľnici D1 pred Trnavou smerom z Bratislavy sa zrazilo päť osobných áut. Vodiči sa zdržia v kolóne. Zelená vlna STVR o tom informuje na sociálnej sieti.

Premiér Robert Fico opäť telefonoval o rope s premiérom Ukrajiny Šmyhaľom

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Premiér Robert Fico v piatok opätovne telefonicky komunikoval otázku tranzitu ruskej ropy cez Ukrajinu s ukrajinským premiérom Denysom Šmyhaľom. Slovenský premiér navrhol ukrajinskému partnerovi technické riešenie, na ktorom by museli participovať viaceré štáty vrátane SR. Informoval o tom tlačový a informačný odbor Úrad vlády SR. Fico telefonoval s D. Šmyhaľom pre situáciu v zásobovaní ropou minulú sobotu .

Čaká nás extrémne tropický víkend: Na týchto miestach to bude najhoršie, nebezpečné búrky sú za rohom!

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA – Zdá sa, že dni keď sme si užívali príjemné teploty pod hranicou 30 stupňov Celzia sú na teraz za nami. Cez víkend sa opäť prihlásia o slovo nepríjemné horúčavy. S vyššími teplotami ale hrozí aj väčšie riziko vzniku požiarov, a odborníci upozorňujú aj na hroziace búrky.

Juraj Blanár telefonoval s maďarským ministrom zahraničných vecí Szijjártóom

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár telefonoval s maďarským ministrom zahraničných vecí Péterom Szijjártóom. Hovorili o konaní vo veci podania pre porušenie asociačnej zmluvy. Informoval o tom komunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

KDH navrhne, aby sa nekrátil príspevok na opatrovanie blízkej osoby

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Opozičné KDH na septembrovú schôdzu Národnej rady SR navrhne, aby sa nekrátil príspevok na opatrovanie, pokiaľ príjem opatrovanej osoby presiahne dvojnásobok životného minima. Informovala o tom poslankyňa NR SR za KDH Martina Holečková s tým, že sa na ňu obrátilo viacero ľudí, ktorí nevedia ako ďalej, lebo im z úradu práce prišlo rozhodnutie o krátení príspevku na opatrovanie, keďže opatrovaná osoba má príjem vyšší ako dvojnásobok životného minima.

Robert Fico by si podľa PS mal čo najskôr urobiť poriadok v rezorte životného prostredia

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Predseda vlády SR Robert Fico by si čo najskôr mal urobiť poriadok v rezorte životného prostredia. Apelovalo na to opozičné Progresívne Slovensko s tým, že minister životného prostredia Tomáš Taraba je najhorším ministrom v histórii tohto rezortu. Zlyháva podľa neho v manažovaní plánu obnovy.

Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov, tvrdí opozičná SaS

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov. Je načase pýtať sa, kto bude novým ministrom vnútra. Uviedla to opozičná SaS. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok podľa nej nedávno ponúkol svoju hlavu v prípade, že sa policajtom tento rok nezvýšia platy. Ako doplnila, teraz prišiel s návrhom, podľa ktorého dostanú policajti a justičná stráž príspevok 5000 eur, ale aj to len v prípade, že sa zaviažu odslúžiť určitý počet rokov.

Hirman naložil vláde aj Progresívnemu Slovensku: Bývalý minister označil situáciu s ropou za zbytočnú hystériu!

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Bývalý minister hospodárstva a energetický analytik Karel Hirman je presvedčený, že žiadna katastrofa, alebo ropná kríza nám nehrozí. Aktuálne ceny na pumpách sa podľa neho aj preto znižujú. Vo svojich statusoch na sociálnej sieti, v súvislosti s prerušeniami dodávok ropy ruskej spoločnosti Lukoil ukrajinskou stranou, skritizoval vyjadrenia vládnych predstaviteľov, ako aj vyjadrenia opozičného Progresívneho Slovenska.

Horská záchranná služba pomáhala pod Rysmi 17-ročnému turistovi: Poranil si dolnú končatinu

26.07.2024 21:00 VYSOKÉ TATRY - Horskí záchranári v piatok pomáhali 17-ročnému českému turistovi, ktorý pod vrcholom Rysov spadol a poranil si dolnú končatinu. O súčinnosť požiadali posádku Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby z Popradu. HZS o tom informovala na webovej stránke.

Na diaľnici R1 treba počas víkendu počítať s dopravnými obmedzeniami: Polícia prosí o zvýšenú opatrnosť

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Na diaľnici R1 treba počas soboty od 7.00 h a nedele do 18.00 h počítať s dopravnými obmedzeniami. Dôvodom je rekonštrukcia mostu Váhovce. Informovala o tom Zuzana Hrabovská z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

Demokrati žiadajú o zvolanie ekonomickej krízovej rady za účasti odborníkov

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - Opozičná mimoparlamentná strana Demokrati žiada o zvolanie ekonomickej krízovej rady za účasti odborníkov. Informovala o tom Martina Kakaščíková, hovorkyňa strany, v reakcii na informácie, že Rada EÚ dala zelenú na začatie konania pre nadmerný deficit proti siedmim krajinám EÚ vrátane Slovenska. Nasledovala tak odporúčania Európskej komisie .

Kaliňák predstavil ambiciózne plány! TAKTO bude vyzerať nová nemocnica: Fungovať má do troch rokov

26.07.2024 21:00 PREŠOV - Nová vojenská nemocnica v Prešove už dostáva reálne kontúry. Začali sa prípravné práce k výstavbe a reálna stavba by mohla začať už budúcu jar. Uviedol to minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD, podľa ktorého je ambíciou sfunkčniť nemocnicu do troch rokov. Rezort zároveň predstavil vizualizáciu budúcej novej nemocnice.

AKTUÁLNE V Petržalke našli telo ženy bez známok života: Polícia začala trestné stíhanie

26.07.2024 21:00 BRATISLAVA - V byte na bratislavskej Mlynarovičovej ulici našli vo štvrtok telo 74-ročnej ženy bez známok života. Prípad vyšetruje krajská kriminálna polícia.

Následujúci mesiac