Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny

25.04.2024 17:15 Časť južnej strany Hurbanovho námestia v Bojniciach zrekonštruujú do začiatku leta. Práce sa budú týkať chodníkov a verejného osvetlenia a radnica ich bude financovať z dotácie, ktorú dostala od Ministerstva financií SR. Dodávateľa prác vybrala cez verejnú súťaž. Náležitosti zmluvy o dielo schválili mestskí poslanci na svojom rokovaní vo štvrtok.

Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!

25.04.2024 17:15 Ukrajinské a ruské sily proti sebe vo štvrtok na Ukrajine navzájom útočili, v dôsledku čoho zomrelo najmenej sedem ľudí. Oznámili to miestni predstavitelia na oboch stranách frontovej línie, informuje TASR podľa správy agentúry AFP.

Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície

25.04.2024 17:15 Opozičná strana Progresívne Slovensko nesúhlasí s využívaním druhého piliera na štátne investície. Ak sa vláda pokúsi použiť peniaze zo súkromných vkladov ľudí, PS usporiada protesty po celom Slovensku. Vo štvrtok to uviedol predseda PS a podpredseda Národnej rady SR Michal Šimečka.

Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka

25.04.2024 17:15 Máte pocit, že klimaktérium sa vás nebude týkať ešte desiatky rokov? Nemusí to tak byť. Najnovšie štatistiky potvrdzujú celosvetový trend - počet tridsiatničiek a štyridsiatničiek v menopauze stúpa.

Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?

25.04.2024 17:15 Už tretieho podozrivého zadržali v súvislosti s kauzou podplácania, do ktorej je zapletený námestník ruského ministra obrany Timur Ivanov. Oznámili to vo štvrtok moskovské justičné úrady, informuje agentúra AP.

Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu

25.04.2024 17:15 Národné parky majú zabezpečené financovanie z Environmentálneho fondu. Prevádzku si zabezpečujú aj z vlastných zdrojov. Deklaruje to minister životného prostredia Tomáš Taraba .

Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine

25.04.2024 17:15 Švédsko na budúci rok prispeje zredukovaným práporom do síl NATO v Lotyšsku. Cieľom je podporiť tento pobaltský štát po ruskej invázii na Ukrajinu, oznámil vo štvrtok švédsky premiér Ulf Kristersson. TASR správu prevzala z tlačovej agentúry AFP.

Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí

25.04.2024 17:15 Ťažiskovou témou programu SaS vo voľbách do Európskeho parlamentu je klesajúca konkurencieschopnosť Európskej únie , ktorej ekonomická váha vo svete za posledných 40 rokov klesla na polovicu. V TASR TV to povedal líder eurokandidátky SaS Richard Sulík.

Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám

25.04.2024 17:15 Žena uviedla, že káva, ktorú vypila na letisku, mala zvláštnu chuť. Rozhodla sa teda odstrániť vrchnák a až vtedy si uvedomila, čo sa nachádza v šálke, z ktorej sa práve napila!

Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke

25.04.2024 17:15 Na mapu hlavného mesta Bratislavy má pribudnúť Park obetí Hraničiarov. Takéto pomenovanie má niesť park v centrálnej časti lokality Námestia Hraničiarov v Petržalke, kde sa konajú príležitostné kultúrne a spoločenské podujatia. Rozhodlo o tom vo štvrtok bratislavské mestské zastupiteľstvo.

Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí

25.04.2024 17:15 Vzhľadom na vývoj úrokových sadzieb a podmienok na trhu s nehnuteľnosťami sú refinancované úvery, pri ktorých si dlžník prenesie hypotéku do inej banky, klientami v súčasnosti málo preferované.

Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť

25.04.2024 17:15 Ruské ministerstvo zahraničných vecí chrlí jednu hrozbu za druhou. Tentoraz svoje vyhrážky nasmerovalo na Poľsko a tvrdilo, za akých podmienok by sa mohlo stať ďalším vojenským cieľom.

Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala

25.04.2024 17:15 Nemecká veľvyslankyňa v Číne Patricia Florová vo štvrtok uviedla, že si ju čínske úrady predvolali v spojitosti so zatknutím štyroch Nemcov podozrivých zo špionáže v prospech Číny. TASR informuje podľa agentúry AFP a týždenníka Die Zeit.

Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!

25.04.2024 17:15 Poriadne to medzi nimi vrie! Modelka Agáta Hanychová a milionár Soukup si stále nevedia prísť na meno. Po tom, čo ho čiernovláska krátko po pôrode opustila, konflikt medzi nimi neutícha, ba dokonca až narastá.

Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!

25.04.2024 17:15 Všetkých 75 ľudí na palube zahynulo pri havárii letu 593 spoločnosti Aeroflot v rýchlosti 260 km/h. Posledné slová pilota, ktorý zahynul pri havárii lietadla po tom, ako pustil k riadeniu svoje deti, zaznamenala čierna skrinka lietadla.

Následujúci mesiac