Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

5 skvelých tipov ako vybrať ten najlepší coworking

Datum: 30.09.2023

Hľadáte pre seba a svoje podnikanie vhodné miesto na prácu? Ak ste zvažovali coworking, ste na správnej ceste.

ako vybrať ten najlepší coworking

Popularita coworkingových centier a ich obľúbenosť rastie každým rokom. Ako si však vybrať to najlepšie? Zvážiť by ste mali týchto päť vecí.

 

1. Lokalita

Vhodné miesto je najdôležitejším prvkom pri výbere vášho nového pracovného priestoru. Svoju kanceláriu budete chcieť mať umiestnenú v dobrej lokalite, aby ste si zabezpečili pohodlné dochádzanie. A nielen to. Zvážte aj lokálnu vybavenosť, ako sú reštaurácie, obchody, dostupnosť parkovania a verejnej dopravy, ktoré uľahčia prístup vašim klientom aj zamestnancov. Coworkingové centrum HubHub sa nachádza v novom srdci Bratislavy - v Nivy Tower, v mestskej časti Nové Nivy. Ak si nevyberiete svoj priestor na troch poschodiach s úžasnými výhľadmi, k dispozícii je ešte viac ako 2300 m2 v Twin City C. Obe lokality sa nachádzajú v blízkosti autobusovej stanici, nákupného centra Nivy a uprostred dopravného uzla. Len za pár minút sa odtiaľto dostanete na vlakovú stanicu či letisko.

2. Rozpočet

Uistite sa, že priestor, ktorý si vyberiete, ponúka cenovo dostupné a dlhodobé riešenia pre vás a váš tím. Ak sa chystáte prerásť priestor v priebehu niekoľkých mesiacov, budete potrebovať flexibilnú zmluvu. Ak si vopred určíte, aký je váš rozpočet, pomôže vám to odfiltrovať priestory, ktoré sú pre vás príliš drahé už v ranom štádiu, čo vám ušetrí čas a peniaze. Coworking Bratislava ponúka svojim klientom moderné kancelárie s vysokou mierou flexibility. V HubHub nájdete prenájom väčších aj menších kancelárií. Od tých najmenších pre 3 ľudí, až po 14-miestne, kde usadíte každého. Stačí si vybrať z niekoľkých druhov členstiev od jednodňového, cez virtuálne, až po Office.

3. Pracovné prostredie

Vopred si zistite, či potrebujete vyhradenú kanceláriu alebo môžete pracovať z flexibilného stola s možnosťou využitia zasadacích miestností. Informujte sa, či váš priestor na prácu môžete navštíviť kedykoľvek, pracovať len jeden alebo dva dni v mesiaci. Ak ste freelancer je pre vás sloboda viac než dôležitá a oceníte vstup do coworkingu 24/7. V HubHub to funguje presne takto. Priestory sú vám k dispozícii nonstop, aj počas víkendov a sviatkov. Kedykoľvek sa rozhodnete pracovať, tu môžete naplniť svoje obchodné ciele a potreby. Ďalším z obľúbených benefitov je virtuálna adresa pre vašu firmu a označenie poštovej schránky firemným menom.

4. Vybavenie

Výber coworkingového priestoru, ktorý sa môže pochváliť jedinečným vybavením, je vždy výhodou. Okrem typickej bezplatnej kávy, Wi-Fi a tlačiarne, hľadajte priestor, ktorý môže ponúknuť aj niečo nad rámec, aby urobil váš pracovný život oveľa lepším. V HubHub nájdete moderne zariadenú chill out & gaming zónu, ktorú si zamilujete. Miesto pre relax sa vždy hodí. Takisto aj plne zariadená kuchynka a odkladacie priestory, dokonca aj parkovanie pre váš bicykel. Priestory tohto coworkingu sa môžu pochváliť aj moderným nábytkom, svetlými miestnosťami a technickým vybavením na úrovni. K dispozícii budete mať projektory, LCD screeny, skvelý zvukový systém, mikrofóny, set audio / video káblov a adaptérov (Jack, HDMI, DP).

5. Komunita

Keď si overíte, či daný priestor spĺňa vaše potreby, môžete sa pozrieť na niektoré zo “zábavnejších” aspektov. Každý coworkingový priestor navštevuje komunita inšpiratívnych profesionálov a odborníkov. Okrem „obchodných“ dôvodov vstupu do tejto komunity budete motivovaní, aby ste každý deň chodili do práce, vytvárali si siete a získavali nových priateľov. Nikdy neviete na koho zaujímavého natrafíte. HubHub pravidelne organizuje viacero skvelých akcií ako napríklad komunitné raňajky, gala večery, rôzne prednášky, konferencie, workshopy. Je to miesto, kde budete radi tráviť svoj čas. Zamilujete si komunitu, ktorú tu vytvoríte a nadviažete nové, vzácne kontakty.

 

Čítané: 1416 x