Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Ušetrite pri kúpe nabíjacej stanice pre vašu domácnosť alebo biznis

Datum: 24.10.2022

Tak, ako v bežnej populácií, aj medzi podnikateľmi prevláda názor, že nabíjacie stanice a samotné nabíjanie sú drahé, predlžuje sa doba návratnosti, a preto sa v súčasnosti neoplatí investovať do nabíjacej infraštruktúry.

Nabíjacia stanica

V AgeVolt intenzívne pracujeme so zmenou správania spoločnosti v oblasti e-mobility, a preto prinášame tipy a rady, ako sa aj v tejto situácii dá elektromobilita uchopiť.

Podporte nabíjaním svoj primárny biznis

Zvýšte vizibilitu vlastnej prevádzky vybudovaním nabíjacích staníc a zaradením do verejnej siete nabíjačiek. Poskytnite službu nabíjania elektromobilov svojim zákazníkom a podporte svoj primárny biznis. Vaši zákazníci túto možnosť zaručene ocenia a uprednostnia vašu službu pred konkurenciou.

Vyberte si spoľahlivú nabíjaciu stanicu

Nabíjacia stanica s inteligentným systémom riadenia, monitorujúcim aktuálnu spotrebu budovy a v reálnom čase rozhodujúcim o výkone nabíjania. Nabíjanie elektromobilov nebolo nikdy jednoduchšie. Už viac žiadne preťaženie kabeláže, vyhodenie ističov, či prekročenie rezervovanej kapacity. Navyše, všetko pokojne na existujúcej prípojke, keďže 1 inteligentný riadiaci systém dokáže utiahnuť až 100 nabíjacích miest.

Rýchla nabíjacia stanica s AC nabíjačkou zadarmo?

Diverzifikujte nabíjanie a ponúknite svojim zákazníkom a verejnosti rýchlu aj pomalú možnosť nabíjania elektromobilov. Vyberte si zo zvýhodnených balíkov AgeVolt produktov a ušetrite pri kúpe novej nabíjacej stanice wallbox, ktorá je vhodná na vonkajšie aj vnútorné použitie. Kombinácia nabíjacích staníc DC Wallbox a AC Wallbox One je výborným riešením pre nabíjanie pre hotely, penzióny, obchody, divadlá, fitnes centrá, akvaparky, lyžiarske strediská alebo pre iných majiteľov parkovacích miest, ktorí chcú ponúknuť nabíjanie svojim zákazníkom, ale aj verejnosti.

Vyberte si vhodný zľavový balíček

 

Čítané: 2948 x