Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

S dodávkou je sťahovanie ľahšie: Ako funguje prenájom dodávky?

Datum: 01.11.2022

Máte v pláne sťahovať sa? V tom prípade už teraz iste premýšľate nad tým, ako si pobalíte všetky vaše veci a premiestnite ich do vášho bývania snov.

prenájom dodávky

Pomôcť by vám mohli dodávky na prenájom, ktoré prinášajú veľké množstvo benefitov. V tomto článku vám bližšie popíšeme, ako to vlastne celé funguje.

Je pochopiteľné, že pociťujete stres z toho, ako si všetky veci prakticky zabalíte a odveziete do nového bývania. Predsa len, nejde o nič jednoduché. Ak chcete nájsť väčší kľud a pokoj, poradíme vám, ako na to. Nemusíte chodiť totiž na viac krát so všetkými vecami. Výborným riešením sú dodávky na prenájom, ktoré vám celý tento proces dokážu uľahčiť. Ako to teda prebieha?

Postup pri prenájme

Na stránke www.dodavkynaprenajom.sk si vyberiete typ dodávky aký vám najviac vyhovuje, zvolíte termín prenájmu a následne odošlete rezervačný formulár. V priebehu pár hodín vás bude požičovňa telefonicky kontaktovať, doladíte detaily a následne dostanete aj potvrdzovací email s podrobnými inštrukciami o prenájme dodávky. Potom sa už stačí iba v dohodnutom čase dostaviť na prevádzku požičovne, kde sa podpíše zmluva o prenájme dodávky, zaplatí sa poplatok za prenájom ako aj záloha a môžte vyraziť. Vaše auto si navyše ako bonus môžte bezpečne nechať odparkované v areáli požičovne.

Na ako dlho potrebujete dodávku?

Za aký čas sa chcete presťahovať? Všetko to záleží len na vás a vašich preferenciách. V požičovni dodávok si totiž môžete zarezervovať na 3 hodiny, ale aj na viac ako 20 dní. V niektorých prípadoch je cena dohodou, všetko to záleží od toho, ako to bude vyhovovať práve vám. Platí však, že keď si objednáte dodávku alebo viacmiestne auto na dlhšiu dobu, ceny sú zvýhodnené. Taktiež je ponúkaná špeciálna zľava na víkendový prenájom, čo sa rozhodne oplatí. 

Dodržujte podmienky

Pri prenájme dodávok budete musieť dodržať aj niekoľko dôležitých podmienok. Ide najmä o uhradenie zálohy, ktorá je vo výške 300 €. Samozrejme, táto čiastka sa vám po prenájme vráti. Taktiež je potrebné dodržať denný limit najazdených km, ktorý je vo väčšine prípadov približne 450 km. Pri každom ďalšom kilometri si budete musieť istú čiastku priplatiť. 

Keď si budete vyberať dodávky, na výber máte niekoľko značiek. Obľúbené sú značky ako Citroen, Peugeot alebo Ford, ktoré vynikajú aj vysokou kvalitou prevedenia. Nebudete sa tak musieť obávať toho, že sa vám počas sťahovania dodávka pokazí a vy budete musieť hradiť jej škodu. Preto neváhajte a využite toto praktické riešenie v podobe prenájmu dodávky na sťahovanie aj vy.

Viac informácií nájdete na www.dodavkynaprenajom.sk 

Čítané: 2387 x