Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Záhradné sedenie – dokonalé miesto pre odpočinok s vašimi blízkymi!

Datum: 03.03.2017

Jar je už pomaly, ale isto za dverami a s týmto teplejším a dlho očakávaným ročným obdobím nepochybne súvisia večerné posedenia s rodinou či blízkymi na záhrade, a to pri príjemnej hudbe a skvelom jedle. 

Záhrada je niečo ako „útočisko“, kde môžete nielen relaxovať a načerpávať novú energiu, ale tiež pestovať rôzne druhy zeleniny, ovocia či ovocných stromov. Jej súčasťou by malo byť pochopiteľne aj záhradné sedenie, no predtým, ako sa rozhodnete pre jeho kúpu, ujasnite si niekoľko základných pravidiel, ktoré vám pomôžu pri konečnom výbere.

Ktoré kritéria si mám pri výbere záhradného nábytku všímať?

Okrem ceny, ktorá je asi pre väčšinu z nás kľúčovým faktorom, musíme zvážiť, či chceme záhradné sedenie ponechať vonku počas celej sezóny alebo ho cez zimu premiestnime do interiéru? Taktiež je dôležité všímať si hmotnosť nábytku, rozmery a ďalšie detaily, ako je farba či samotná konštrukcia. Údržba je taktiež jedným z faktorov, na ktorý nedáme dopustiť, no pamätajte, že ak si vyberiete drevený nábytok, budete sa oň musieť starať omnoho dôkladnejšie ako o nábytok napríklad z hliníku. Ak hľadáte sedenie do záhrady, ktoré sa hodí pod altánok či pokojne aj na terasu, jedným z najobľúbenejších je ratanový nábytok, ktorý pôsobí elegantným dojmom, no treba uznať, že je veľmi praktický a predovšetkým pohodlný!

Spoľahlivý predajca je základ!

Ako už bolo spomenuté v úvode, najdôležitejšia je pre nás samotná cena. Zdanlivo drahšie „kusy nábytku“ nemusia byť i tie najkvalitnejšie, čiže je nutné klásť vysoký dôraz pri výbere predajcu! Všímajte si referencie od ostatných zákazníkov, kvalitu ponúkaného sortimentu, skúsenosti a pôsobnosť na trhu. Internetový obchod www.zanada.sk ponúka širokú škálu záhradných posedení, stolov, lehátok, lavíc, dekorácií a mnoho ďalšieho, čo vám spríjemní posedenie na záhrade, a to v každom ročnom období. 

Čítané: 5196 x