Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia

Moderné vstavané skrine rozhodne nepatria iba do spální

Datum: 30.03.2024

Vstavané skrine máme úzko spojené so spálňou. Ale napadlo vás nad nimi uvažovať aj do iných miestností? V podstate nám dokážu vyriešiť kompletne úložné priestory v akejkoľvek časti bytu.

Moderné vstavané skrine

Výhodou vstavaných skríň je ich schopnosť využiť priestor do posledného centimetru

Táto výhoda sa hodí nielen tradične v spálni, ale vlastne v ktorejkoľvek miestnosti v byte či v rodinnom dome. Moderné vstavané skrine vedia tým najinteligentnejším spôsobom vyriešiť, kam všetko odložiť. A práve to je základ toho, aby bol náš obytný priestor čo najviac bezúdržbovým. Do skríň sa nepráši a hlavne, každej veci vieme vytvoriť miesto, kam patrí. Udržiavať potom poriadok a systém v odkladaných veciach je jednoduché.

Kde všade sa uplatnia vstavané skrine?

Samozrejmosťou sú v spálni, kde nahradia na priestor inak o dosť náročnejšiu samostatnú šatňu. Ale aj keď ju máte, hodia sa vám do nej vstavané skrine. Trebárs bez dverí, ale to už záleží na vás. Využiť inteligentné riešenie odkladacieho priestoru, ktorý skrine ponúkajú, sa oplatí.

Začať vstavanými skriňami by sme však mali už v predsieni. Vyriešia odkladanie oblečenia, ako sú bundy či kabáty, uložia topánky, ale aj tašky a kabelky. Nie je špatné vytvoriť v nich aj priestor pre potreby na upratovanie, či na športové potreby. Predsa len ich máte viac po ruke ako v pivnici a v byte sú tiež takto bezpečnejšie odložené.

Vstavané skrine neurazia ani v obývacej izbe. Pekne vyriešené minimalistické skrine dokážu bezprašne odložiť stolné hry, knihy aj ďalšie potreby. Podobné je to tiež v detských izbách. Ale pozor, u detí platí: Zíde z očí, zíde z mysle. Nesnažte sa im preto všetky hračky vždy ukryť do skríň.

Praktickým pomocníkom sú však moderné vstavané skrine aj v kuchyniach či v kúpeľniach. Veľkosťou sa vedia prispôsobiť priestoru ktorý máme, svojim vybavení zas našim potrebám. Či už v nich chceme skladovať potraviny, riad, alebo pracie prostriedky, oslovte odborníkov z WSD. Tí pre vás vyrobia akúkoľvek vstavanú skriňu na mieru – do spálne, do predsiene, do detskej izby, do kúpeľni aj do kuchyne.

Čítané: 440 x