Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Profesionálna stavebná spoločnosť pre vysnívaný dokonalý domov

Datum: 18.06.2018

Nízkoenergetické domy, ako je zrejmé už podľa samotného názvu, sa vyznačujú veľmi nízkou spotrebou energie na vykurovanie. 

To znamená, že úspora na vykurovanie nízkoenergetického domu môže dosiahnuť 80% a viac, a to v porovnaní so staršími domami, v ktorých sa využívajú staršie systémy na vykurovanie, prípadne ide o stavby bez zateplenia a ich celková konštrukcia neposkytuje takmer žiadne izolačné vlastnosti. Medzi ďalšie prednosti nízkoenergetických stavieb patrí tiež zamedzenie tepelných strát, malá závislosť na raste cien za energie, cenová dostupnosť, príjemná a zdravá klíma, ale tiež vysoký komfort bývania či použitie kvalitných materiálov a technológií. Aby boli tieto podmienky stopercentne splnené, základom je výber spoľahlivej firmy, ktorá dokáže zrealizovať stavby rôzneho druhu, a to za využitia moderných a kvalitných technológií, vďaka čomu bude zabezpečená spokojnosť klientov.

Nízkoenergetické murované domy podľa požiadaviek zákazníkov

B2H, s.r.o. je moderná stavebná spoločnosť, ktorej hlavným poslaním je zrealizovať stavby rôzneho druhu na základe požiadaviek a prianí zákazníkov, konkrétne moderné nízkoenergetické murované domy. B2H si veľmi dobre uvedomuje, že spokojní klienti sú kľúčom k úspešnej spoločnosti, čo sa odzrkadľuje na mnohých pozitívnych referenciách. Zameriava sa na vykonávanie stavebnej činnosti všetkého druhu v rôznych etapách vyhotovenia, a to za využitia moderných technológií, ktoré sú zárukou kvality. V súčasnosti sa stavebná spoločnosť podieľa na projekte „Bývanie pod horami“, v okrese Nitra, v rámci ktorého sa pripravuje stavba 21 domov a bytovka s piatimi bytmi, ktoré splnia očakávania i náročnejších zákazníkov. 

Kvalitatívne riešenie stavby

Zákazník má možnosť rozhodnúť sa, či vyžaduje hrubú stavbu, holodom alebo dom na kľúč. Čo sa týka hrubej stavby, tá obsahuje základy, kanalizáciu, prípravu na inžinierske siete, základovú dosku, obvodové nosné múry, priečky, komín a strechu. Holodom je oproti hrubej stavbe vybavenejší, čo znamená, že pozostáva z povrchovej úpravy vonkajších a vnútorných stien, stropu, betónových poterov, zateplenia, kompletnej elektroinštalácie, rozvodov vody, vykurovania, kanalizácie a okien. Dom na kľúč je spomedzi jednotlivých etáp vyhotovenia stavieb najvybavenejší, keďže je určený na nasťahovanie. Obsahuje totiž podlahy, dvere, obklady, dlažby, sanitárne predmety a povrchové úpravy stien. Nízkoenergetické domy sú navrhnuté tak, aby boli dosiahnuté minimálne náklady na prevádzku, pričom vysoká pozornosť je venovaná na maximálne využitie tepelných ziskov.

Spoľahlivá stavebná spoločnosť je základ

Najdôležitejší je výber spoľahlivej stavebnej spoločnosti, ktorá dokáže vyhotoviť stavbu na základe požiadaviek klienta. Spoločnosť B2H si veľmi dobre uvedomuje, že dôležité je nielen využitie kvalitných materiálov, ale tiež poskytnutie kvalitne odvedenej a zároveň cenovo dostupnej práce jednotlivých ľudí na stavbe. Aj to je jeden z dôvodov, prečo je vhodné využiť služby profesionálov, ktorí vedia nakúpiť materiál lacnejšie ako samotná fyzická osoba. Takýmto spôsobom je možné ušetriť nielen množstvo finančných prostriedkov, ale tiež energie, ktorú by ste museli vynaložiť pri svojpomocnej stavbe domu.  

B2H, s.r.o. je to pravou voľbou pre všetkých tých, ktorí túžia po dokonalom domove, v ktorom sa budú cítiť predovšetkým komfortne. Profesionálny prístup, vysoký dôraz kladený na tie najnáročnejšie požiadavky zákazníkov, využitie moderných technológií a pracovných postupov, cenová dostupnosť a veľa dobre hodnotených stavieb to sú len niektoré z výhod, prečo dať prednosť práve tejto renomovanej stavebnej spoločnosti.

Váš dokonalydomov.sk

Čítané: 4504 x