Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Kancelársky nábytok Visio ponúka kvalitu za dobré ceny

Datum: 08.01.2019

Prakticky a pekne zariadené kancelárie vytvárajú príjemné prostredie pre zamestnancov. Kvalita dokonca nemusí byť ani príliš drahá.

Zohnať dobrých zamestnancov je stále ťažšie a pre zamestnávateľa je najefektívnejším vedieť si ich potom aj udržať. Nie je neobvyklé, že niekto zamestnanie zmení nielen kvôli vyššiemu platu či lepšiemu kolektívu, ale aj z dôvodu pracovného prostredia. Ergonomický nábytok a pekné kancelárie by mali byť štandardom u každého zamestnávateľa. Obvykle sa ale stretávame s predraženým nábytkom, ktorý vo výsledku kvalitatívne ani nezodpovedá cene, ktorú zaňho zaplatíme. Iný prístup ponúka kancelársky nábytok Visio.

Visio je elegantný a funkčný nábytok za ekonomické ceny

Výrobca nábytku Visio sa nebojí pochváliť faktom, že ponúka najlepší pomer cena/kvalita. Kancelársky nábytok Visio je vyrobený z najkvalitnejších LTD dosiek a je vhodný aj do vysoko záťažových priestorov. Horné dosky stolov majú dokonca nadštandardnú hrúbku – až 28 mm. Okrem toho sú vybavené tzv. ABS hranou. Táto 2mm hrana chráni okraje stolnej dosky pred opotrebením. Kvalitné sú aj ďalšie časti nábytku: podnožie, kovanie i zásuvkové mechanizmy.

Kancelársky nábytok obsahuje všetky bežné nábytkové kusy

Kancelárske stoly sa dodávajú na drevenom aj kovovom podnoží. K dispozícii sú rovné stoly aj stoly z oblúkom. Navzájom sa dajú kombinovať do rôznych nábytkových zostáv. Kompletné zariadenie kancelárie nábytkom Visio je možné od recepcie až po konferenčnú miestnosť. V ponuke nechýbajú zásuvkové kontajnery, skrinky a skrine, konferenčné stolíky, recepčné pulty i ďalšie doplnky.

Nábytok je naplno pripravený obstáť v dnešnej dome moderných technológií. Priamo do nábytku je možné osadiť aj zásuvkové panely. Hodia sa pre rokovacie stoly a môžu byť zapustené a výklopné.

Kancelársky nábytok Visio

Kvalitný kancelársky nábytok Visio získal niekoľko ocenení a o jeho kvalite svedčí aj to, že s ním dostávate záruku až 5 rokov. Nábytok je vždy skladom a nečakáte na jeho dodanie.

Čítané: 3002 x