Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Plynový terasový ohrievač

Datum: 27.03.2019

Nožnicové stany sa často používajú ako stany na záhradnú party a tým môžu do značnej miery predĺžiť teplé letné mesiace. Narodeninovú oslavu je možné realizovať aj v jesenných mesiacoch. Avšak v tomto ročnom období môžu byť dni, večery a noci veľmi chladné. Je dôležité zvážiť, ktorý ohrievač si zvolíte či už na ohrev stanu alebo terasy.

Väčšia vykurovacia plocha

Dizajnový terasový plynový ohrievač Pyramida Maxi nielenže úžasne vyzerá, ale vďaka prepracovanej technológii garantuje aj dokonalú funkčnosť. Jej použitie sa môže uplatniť na terasách v reštaurácií, hoteloch alebo v záhradách. Pohľad na plameň spríjemní chladné dni na terase. Otvorený plameň je chránený trubicou z kremíkového skla. Vysoká účinnosť zdroja vytvára príjemné teplo a zároveň dokonalé optické efekty. Pri tomto kvalitnom ohrievači boli použité najlepšie komponenty s dlhou životnosťou. Pyramida Maxi je vybavená bezpečnostným spínačom pri nadmernom naklonení a tak vypne prívod plynu a plameň zhasne. Toto vykurovacie teleso je vybavené horákom a pripája sa na 10 kg plynovú fľašu . Plynová fľaša je umiestnená v krytej spodnej časti zariadenia. Manipulácia je uľahčená vďaka pojazdným kolieskam. Balenie obsahuje všetky komponenty na spojazdenie zariadenia a to redukčný ventil s pripojovacou hadicou.

Vyhriatie stanu poprípade menšej vykurovacej plochy

Pre tento účel sú vhodné buď stolové ohrievače ale môžete použiť aj väčšie ohrievače. V prípade použitia väčšieho ohrievača je potrebné, aby bol ohrievač zvolený tak, aby sa zabránilo extrémne horúcemu vyhriatiu povrchu stanu a tým vzplanutiu otvoreného ohňa s plachtovinou. Skladacie stánky sú vybavené stenami ktoré sa pripevňujú pomocou suchého zipsu na všetkých stranách a tak je zabezpečená regulácia vzduchu. Avšak v prípade chladnejšieho počasia môže byť kompletne uzavretý pomocou štvrtej steny so zipsom. Ohrievač produkuje dym a pri kompletnom uzavretí stanu je veľmi nebezpečný. Samozrejme, treba brať dôslednosť a zabezpečenie bezpečnostných pokynov - priestor musí byť dostatočne vetraný a musí byť zabezpečený prívod vzduchu do stanu. Vzhľadom na to, že táto forma vykurovania predstavuje nepredvídateľné riziko pre relatívne malý priestor kladieme do pozornosti túto skutočnosť.

Stolové ohrievače sú nenáročné na údržbu a taktiež na prepravu. Vďaka ich menšej veľkosti sú ľahko prenosné a vynikajúco spĺňajú svoj účel.

Už ste si vybrali? :)

Čítané: 2685 x