Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Sedačky do U sú stále obľúbenejšie aj do menších bytov

Datum: 13.06.2020

Najprv sme zo sedacích súprav 3+1+1 a 3+2+1 prešli na sedačky do tvaru L. Dnes ich jednoznačne porážajú sedačky do U. Aké ponúkajú výhody pre moderné obývačky?

V prepojenom interiéri, kde sa obývacia izba, jedáleň a kuchyňa premenili na jeden obytný priestor, je dnes vítanou predovšetkým sedačka do U. Opticky vytvára akúsi miestnosť v miestnosti, priestor pritom zostáva otvorený a vzdušný, a to napriek takto veľkému kusu nábytku.

Pohodlie na maximum

Moderné sedacie súpravy v U tvare sú menej masívne než klasické staršie sedačky. Pôsobia vzdušne, a prekvapivo ich práve veľkosť, často takmer od steny po stenu, robí v priestore menej problematickým kusom nábytku. Správne umiestnené vedia nenásilne predeliť priestor, alebo poslúžiť ako jeho dokonalé zakončenie. Do U tvaru naviac výborne zapadne konferenčný stolík, ktorý opäť neprekáža, ale je vizuálne takmer súčasť sedačky.

Sedacia súprava do U ponúka maximálne pohodlie bez kompromisu až pre tri osoby. Pohodlné sedenie samozrejme ešte pre väčšie množstvo ľudí. Jednoducho sa tak pri dobrom filme či po obede natiahne celá rodina a nie je problémom ani väčšia návšteva. Sedacia súprava môže byť naviac otvorená smerom do obytného priestoru, takže je z nej skvelý výhľad a vzniká dojem vzdušnosti. Nie je pravdou, že sa sedačky do U nevojdú do menších bytov. Opak je pravdou. Práve malému priestoru pomôžu.

Nezabudnite na doplnkové bonusy U sedačiek

Potrebujete jedno alebo dve miesta na spanie naviac? Využijete to, keď sa u vás nečakane rozhodne prespať návšteva, keď sa na týždeň zdržia starí rodičia, ale aj keď máte chrípku a radšej sa chcete odsťahovať na pár dní zo spoločnej spálne a nerušiť partnera.

Užitočné sú aj úložné priestory v sedacích súpravách. Ukryjú rôzny textil, ako sú deky a vankúše, ale aj periny pre návštevy. V akomkoľvek byte sa úložný priestor naviac hodí.

Čítané: 3562 x