Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Hľadáte funkčné vchodové dvere s dlhou životnosťou? Kúpte si plastové

Datum: 14.09.2020

Vstupné dvere do domu musia byť odolné, funkčné a bezpečné. Všetky tieto parametre spĺňajú dvere vyrobené z plastu. Za priaznivú cenu získate vchodové dvere slúžiace výborne dlhé roky.

Plast sa navyše zaraďuje medzi materiály, ktoré vyzerajú veľmi esteticky a hodia sa do novostavieb i starých domov.

Variabilita, odolnosť, úspora, dlhá životnosť

Dvere z plastu sa vám oplatia podobne ako plastové okná, ktorých cena je veľmi výhodná. Pri kúpe plastových dverí sa v žiadnom prípade nebudete musieť obmedzovať vo výbere modelu alebo farieb. Plastové dvere sa vyrábajú v trendových dizajnoch a vďaka vonkajšej laminácii sa dajú zaobstarať prakticky v akejkoľvek farbe. Skvele budú vyzerať na modernom dome, ale aj na dome postavenom v klasickom štýle. Dvere z plastu sú dostatočne pevné, aby odolali prstom prípadných zlodejov. Stačí si k dverám dokúpiť bezpečnostné zámky a ste plne chránení. Stabilitu a pevnosť plastových dverí zvyšuje kovová výstuž. Takéto dvere neprekvapia ani výkyvy počasia.

Ak je vchod vášho domu orientovaný na slnečnú stranu, vyberte si radšej z bledších odtieňov dverí. Dvere z plastu a plastové okná v meste akým je Bratislava oceníte taktiež kvôli dobrým zvukovo izolačným vlastnostiam. Samozrejme, že každý z nás rád ušetrí nejaké to euro. Aj v tomto prípade je dobré vsadiť na plastové dvere, ktoré udržia v každom dome stabilnú teplotu. Vaše náklady na energie sa vďaka tomu enormne znížia. Iste vás poteší aj informácia, že plastové dvere nevyžadujú takmer žiadnu starostlivosť a vydržia vám celý život.

Dajte si záležať na výbere výplne plastových dverí

Pred kúpou plastových dverí si dobre rozmyslite výber ich vnútornej výplne. Kvalitnejšia výplň znamená síce vyššiu cenu, ale aj dlhšiu životnosť a zvýšenú odolnosť. GFK výplň patrí medzi najkvalitnejšie. Ide vlastne o sklolaminát, ktorý je veľmi pevný a vytvára ochranu pred mrazom i dlhým pôsobením slnečného žiarenia. Sklolaminát sa lepí na povrch dverí a vďaka tomu plastové dvere vyzerajú veľmi luxusne. Medzi lacnejšie varianty patrí výplň z ABS plastu.

Ak sa vchod do vášho domu nachádza v tieni, plne vám postačia aj takéto plastové dvere. O niečo lepšie vlastnosti majú plastové dvere s HPL laminátovou výplňou. Sú vlastne medzistupňom medzi GFK a ABS výplňou. Ich kvalita je na dobrej úrovni a vyrábajú sa dokonca v imitácii dreva. Vyberte si niektorý variant plastových dverí a celkom iste ich kúpu nikdy neoľutujete.

 

 

Čítané: 2726 x