Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Nemáte ešte plastové okná? Týchto 5 dôvodov vás presvedčí o ich kúpe

Datum: 14.10.2020

Napriek tomu, že plastové okná sú veľmi praktickou a hlavne úspornou záležitosťou, mnohí ľudia ich ešte nevlastnia. Niektorí z nich sú konzervatívni, iní im neveria. A to je chyba.

Plastové okná sa vyplatia za každých okolností. Presvedčí vás ich cena a množstvo benefitov, ktoré vášmu bývaniu prinesú.

Vysoká kvalita, ktorá takmer nič nestojí

Prvým dôvodom prečo by ste si mali kúpiť okná z plastu je, že kvalitné plastové okná a ich cena potešia vašu peňeženku. Vo svete okien sú plastové okná bezkonkurenčne najlacnejšie. Čiastočne tomu dopomohla  konkurencia výrobcov, ktorí tlačia ich cenu smerom dole. Napriek tomu je ich kvalita vysoká a vlastnosti jedinečné. Práve preto si čoraz viacej domácností okrem okien zaobstaralo aj vchodové plastové dvere. Informujte sa u renomovaných výrobcov na okná či dvere vyrobené na mieru a pri porovnávaní s inými  materiálmi plast zvíťazí. 

Životnosť, ktorá vás prekvapí

Plastové okná majú napriek nízkej cene dlhú životnosť. Pri jednorazovej investícii do okien z plastu máte o starosti s nimi postarané najmenej na 30 rokov. Znamená to, že vám vydržia celý život bez nutnosti ďalšej investície do opravy alebo údržby. Nezabudnite si však spraviť malý prieskum medzi susedmi a známymi. Nie všetci výrobcovia poskytujú rovnakú kvalitu.

Peniaze, ktoré sa vám vrátia

Pre niekoho je kúpa plastových okien značným zásahom do rodinného rozpočtu. Počiatočná finančná rana sa vám zahojí v dlhoročnej životnosti a hlavne v úspore energií. Plastové okná značne znižujú náklady na vykurovanie v zime a na chladenie miestností klimatizáciou v lete. Je to vďaka tomu, že neprepúšťajú studený alebo horúci vzduch z vonku do vnútra. Zároveň udržujú v priestore stabilnú teplotu.

Pohodlie, ktoré poteší

Plastové okná Bratislava zvýšia váš komfort bývania. Kvalitné okná z plastu majú vysoké zvukovo izolačné vlastnosti. Nemusíte sa báť prenikaniu šumu z ulice a môžete spokojne oddychovať bez rušivých elementov. Zároveň je postarané aj o vašu bezpečnosť. Plastové okná sú oveľa bezpečnejšie a odolnejšie voči vylomeniu ako staré okná z dreva. Ak si k profilom z plastu dokúpite bezpečnostné sklá a viacbodové istenie, žiadny zlodej vás neprekvapí.

Široký výber, ktorý ste nečakali

Plastové okná sa nevyrábajú len v bielej farbe. Vďaka novým technológiám si vyberie naozaj každý. Farebné variácie a moderné dizajnové prevedenia vás príjemne prekvapia. Okná z plastu sa hodia do každého domu i bytu, do novostavby i starších domov. Nestačili vám tieto argumenty? Možno vás presvedčí fakt, že o plastové okná sa vďaka ich bezdúržbovosti nemusíte prakticky vôbec starať.

Čítané: 2609 x