Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Túžite po zdravom spánku s nádychom prírody?

Datum: 27.07.2021

Ak sa chcete výborne vyspať, netrápiť sa alergiami či oddychovať na matracoch s obsahom prírodných látok, čítate ten správny článok. Popíšeme vám hlavné znaky antialergických vankúšov a tiež predstavíme unikátnu prírodnú penu.

Túžite po zdravom spánku s nádychom prírody

Produkty, o ktorých by ste mali vedieť

Pravdepodobne ste už počuli o tom, že ak vás trápia alergie, na vankúšoch vyrábaných z bežných materiálov sa dobre nevyspíte. Pokiaľ sa teda v čase oddychu chcete vyhnúť nepríjemným alergickým reakciám, zamerajte vašu pozornosť na antialergické vankúše pozostávajúce zo špeciálnych antialergických vlákien. Majú dlhú životnosť, sú nadýchané a zároveň ľahké, vďaka čomu sa na týchto vankúšoch výborne vyspíte. Je možné prať ich v práčke pri vysokých teplotách, čím je zaručená ich zvýšená hygiena a zároveň odstránenie akýchkoľvek roztočov aj baktérií z povrchu aj z vnútra vankúša. Väčšina rozmerov vankúšov Alergena a Klasik je odzipsovateľná podobne ako vankúš AloeVera, ktorý vyniká svojou vrstvou Antimosquito chrániacou používateľa pred komármi.

V kvalitných antialergických vankúšoch zároveň často natrafíme na guličky z prírodnej peny Biogreen s obsahom ricínového oleja využívaného v medicíne. Túto špeciálnu penu vyrobenú z obnoviteľných prírodných zdrojov obsahujú aj vybrané matrace, ako sú napríklad modely Partner Biogreen, Green plus alebo Viscogreen Lux. Súčasťou peny sú tiež voňavé mikrokapsule Aloe vera pôsobiace ako aromaterapia a matrac s touto penou znesie záťaž až do hmotnosti 170 kilogramov.

Odkiaľ si možno podobný sortiment objednať?

Výhradným dovozcom prírodnej peny Biogreen tak pre Slovenskú, ako aj Českú republiku je slovenská firma Materasso. Jej výrobky obsahujúce nielen tento druh peny si môžete zakúpiť u internetového predajcu Matracentrum a doručené vám môžu byť už v priebehu 48 hodín, respektíve 5 pracovných dní v závislosti od zvoleného modelu. Pri výbere matracov sa pritom možno riadiť nielen použitým materiálom, ale aj vekom používateľa, či už hľadáte matrac vhodný pre seniora alebo pre dieťa. Na stránke zároveň nájdete popri antialergických vankúšoch tiež antialergické paplóny a anatomické vankúše, čalúnené postele, kreslá, rošty do postele či doplnky vo forme matracových chráničov, poťahov a topov.

Čítané: 3046 x