Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Na čo myslieť pri výbere posuvných dverí do záhrady?

Datum: 29.07.2021

Páči sa vám zimná záhrada a chceli by ste ju mať aj vy? Žiaden problém, vďaka hliníkovým dverám a preskleniu si môžete doma vytvoriť ďalší priestor navyše – terasu so sklenenými posuvnými dverami.

Na čo myslieť pri výbere posuvných dverí do záhrady

Zimné záhrady sú modernou záležitosťou. Pri výbere posuvných dverí si môžete vybrať z veľkej ponuky rozmerov, prevedení a celkových spracovaní. Vďaka použitým materiálom a hliníkovej konštrukcii si môžete vytvoriť variant na mieru, prispôsobený vašim preferenciám a požiadavkám. Integrované posuvné steny sú vyrobené z bezpečnostného skla, slúžia pre váš maximálny komfort a pocit bezpečia. Hliníkové dvere tiež poskytujú skvelú svetelnú priepustnosť, navyše sa dajú doplniť o tienenie a ochrániť tak interiér zimnej záhrady pred prehrievaním. Dômyselným riešením sa vytvorí príjemný tieň a docieli sa pocit maximálneho súkromia.

Aké posuvné dvere si vybrať?

Pri bežných krídlových dverách musíte počítať s priestorom pre ich otváranie a zatváranie, zatiaľ čo posuvné dvere tento problém nevytvárajú. Ak chcete čo najviac otvoriť priestor, veľkej ploche najlepšie vyhovujú dvojkrídlové dvere, ktoré skvelo oddeľujú terasu. Pokiaľ je krásne počasie, jednoducho ich vysunutím prepojíte s hlavným priestorom, to platí aj pri zimných záhradách. Posuvné dvere nie sú zďaleka len technickým prvkom, dokážu na seba upozorniť prevedením, materiálom i výberom presklenia, samozrejmosťou sú bezpečnostné sklá. Posuvné dvere môžu mať takmer neviditeľné úchyty a preto sa pri zatvorení stanú originálnymi stenami.výhody posuvných dverí

Aké sú výhody posuvných dverí?

Jednoduchý a tichý spôsob otvárania posuvných dverí je benefit na nezaplatenie, rovnako ako ich bezbariérovosť, preto sa posuvné dvere hodia aj pre rodiny s deťmi, seniorov so zníženou možnosťou pohybu a pre invalidov. Hliníkové dvere sa posúvajú sa po koľajničke vyrobenej z kvalitného, ​​odolného materiálu. Ovládanie posuvných dverí je veľmi jednoduché, môžete ich tiež vybaviť kovaním a zámkom. Je len na vás, ako budú hliníkové dvere vyzerať a aký systém otvárania budú využívať. Stavte na odbornosť a dlhoročnú prax, stavte na Sklofix!

 

 

 

 

Čítané: 2410 x