Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Fotoplátno Fotoobraz

Datum: 08.09.2021

Obraz by sme precízne preniesli na to najkvalitnejšie fotoplátno a ručne dopracovali do finálnej podoby.

Život Charlieho, tak ako koniec koncov aj život mnohých sa vyvíja kľukatou sínusoidou a preto si dávame záležať na výsledku, ktorý zákazníka nesklame.

Prvotriedna akosť a sýtosť použitých farieb, dokonalé technologické prevedenie, rozmerové prispôsobenie fotoplátna podľa vkusu zákazníka.

Expresne rýchla dodávka finálneho produktu je neodmysliteľnou súčasťou našej každodennej práce.

Nič na svete nie je večné, dokonca ani naše problémy. Spomienky, ktoré máme zachytené vo svojich mysliach, časom vyblednú. V zhone života a v pretlaku všadeprítomných materiálnych zlodejov pozornosti  sa rozplynú aj tie najostrejšie kontúry našich reminiscencií. To vedel už aj Charli Chaplin. Na rozdiel od obmedzených možností Chaplina dnes našťastie môžeme spomienkam život predlžovať a to navyše v ľahko dostupných formátoch. Fotoplátno je  jedným z nich.

Fotoplátno

A čo by si tak na svoje prvé fotoplátno preniesol Charlie? Tento priekopník  filmového priemyslu by možno zvolil veľkoformátové plátno s obrazmi svetiel veľkomesta, podľa filmu City Lights, v ktorom sám zahviezdil. Vybrali by sme s ním preto tej najkrajší záber, z ktorého dýcha živá tma pokrytá pouličným nočným životom snami opojených ľudí.

Náš zákazník je náš navigátor, ktorého empaticky nasledujeme, takže by to bol iste vydarený shot, ktorý by spravil z obyčajného záberu hovoriaci príbeh.

Obraz by sme precízne preniesli na to najkvalitnejšie fotoplátno a ručne dopracovali do finálnej podoby. Život Charlieho, tak ako koniec koncov aj život mnohých sa vyvíja kľukatou sínusoidou a preto si dávame záležať na výsledku, ktorý zákazníka nesklame. Prvotriedna akosť a sýtosť použitých farieb, dokonalé technologické prevedenie, rozmerové prispôsobenie fotoplátna podľa vkusu zákazníka či expresne rýchla dodávka finálneho produktu je neodmysliteľnou súčasťou našej každodennej práce.

Ku každej objednávke pristupujeme rovnako profesionálne a do každého fotoplátna dáme toľko snahy, koľko bude vyžadovať jeho dokonalá finálna podoba.

Fotoplátno ako darček? Aj v tomto sa na nás môžete spoľahnúť. Výsledkom Vašich predstáv a našej profesionality vznikajú veci, ktoré ľudia nazývajú umením.

Alebo si len tak pre radosť od nás objednáte fotoplátno s veľkou rozkvitnutou slnečnicou. Kto povedal, že život nemôže byť občas oslobodzujúce klišé? Práve preto je jedno akú fotografiu si zo svojho mobilu vyberiete. Je jedno ktorá fotka to bude. Žiadna nie je nesprávna, sú to vaše spomienky.

A práve to je dôležité! Zachovať si spomienky ktoré máme stále svieže a čerstvé, nenechať ich vyblednúť. Tlačíme špeciálnymi farbami ktoré nikdy nevyblednú a práve preto budú Vaše spomienky už navždy pestré a stále s vami.

Nech sa rozhodnete akokoľvek, ideme s Vami do toho!

Čítané: 465 x