Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Obývačka ako z katalógu – kde ju kúpite za primeranú cenu?

Datum: 06.10.2021

Obývačka by mala byť miestom, kde radi relaxujete, kde načerpáte novú energiu a užijete si pekné chvíle s rodinou a priateľmi. Ako ju zariadiť moderne a zároveň tak, aby ste neminuli všetky svoje úspory?

 

Obývačka ako z katalógu – kde ju kúpite za primeranú cenu?

Na stránkach MôjNábytok.sk nájdete cenovo dostupné sedacie súpravy a obývacie steny, ktoré si môžete dovoliť aj vy.

Základom pri vytváraní zázemia obývacej izby je správne umiestnenie nábytku a tiež dizajn, ktorý je ergonomický a ideálne tiež multifunkčný. Pohodlie hrá pri nábytku do obývacej izby hlavnú úlohu spolu s praktickosťou. Vybavenie však musí byť samozrejme nielen praktické, ale aj estetické. Pocit pohody a harmónie docielite prírodnými a neutrálnymi odtieňmi, nemenej dôležité sú tiež kvalitné materiály a prevedenie nábytku.

 

Stavte na viacúčelový nábytok

Ak vám záleží najmä na jednoduchosti nábytku a cenovej dostupnosti, ideálnym riešením pre vás bude viacúčelový nábytok. Ak je zariadenie obývacej izby multifunkčné a variabilné, umožňuje vám to určitú slobodu v rámci zariaďovania priestoru, môžete ho meniť podľa vlastných preferencií a potrieb. So správne zvoleným nábytkom a doplnkami môžete získať útulnú, vzdušnú a príjemnú obývaciu miestnosť, v ktorej sa budete vy a členovia vašej rodiny cítiť dobre.

 

Moderná obývacia stena dotvorí priestor

 

Moderná obývacia stena dotvorí priestor

Obývacia stena môže byť kompaktnejšia a v jednoduchšom dizajne, ktorý býva cenovo výhodný, pohovka by mala byť najmä pohodlná. Pri výbere sedačky je nutné zohľadniť viacero faktorov. Medzi dôležité atribúty patrí dizajn, pohodlie, farba, materiál, rozmery, tvar a cena sedacej súpravy. Od samotnej sedačky sa odvíja výber ďalšieho vybavenia obývacej izby. Veľkosť sedačky ovplyvňuje veľkosť a tvar konferenčného stolíka. Platí nepísané pravidlo, že každý, kto sedí na sedačke, by mal zároveň dosiahnuť aj na stolík. Vyberajte si jednotlivé kúsky do obývačky tak, aby spolu štýlovo ladili alebo stavte na sektorový nábytok, ktorý je vyrobený v rovnakom dizajne, dnes nájdete oba varianty za primeranú cenu. Na MôjNábytok.sk si vyberie každý!

 

Čítané: 2914 x