Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Spálňa na mieru? Prečo nie!

Datum: 13.12.2021

Spálňa je miesto, kde trávite veľa času oddychom, a preto je správny výber nábytku do spálne jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré musíte urobiť.

Spálňa na mieru

Stavte na kvalitné zariadenie a investujte do spálne na mieru. Ak vyberiete správny nábytok, dosiahnete dlhodobo udržateľné riešenie a vaša spálňa vám bude robiť radosť celé roky.

Dizajn spálne na mieru

Najprv si musíte určiť, aký štýl by ste chceli pre svoju spálňu. Spálňa by mala ladiť s vaším charakterom, no aj so zvyškom vášho bytu. Chcete niečo minimalistické a súčasné alebo máte radi masív a čaro tradície?

Len čo sa rozhodnete, môže sa začať cesta za návrhom nábytku. Práve výber dreva a materiálov je druhým krokom. Vyberte si farbu a typ dreva, tiež zvoľte farby a materiál pre čalúnenia, koberce či záclony. Ak si vyberiete originálne čalúnenie čela postele, s pomocou dizajnéra môžete vytvoriť originálny kúsok nábytku, ktorý budete mať iba vy. 

Veľkosť je pri spálni na mieru dôležitá

Na záver, ešte pred tým, než sa pustíte do návrhu celého interiéru spálne na mieru, je dôležitá veľkosť priestoru spálne aj samotného nábytku. Vďaka spálni na mieru môžete využiť aj malé zákutia či asymetrické rohy, ktoré dávajú priestor na tvorbu originálneho nábytku na mieru. Možnosti sú nekonečné.

Nezabudnite na úložný priestor v spálni

Skladovanie v spálni je tiež veľmi dôležité a prispôsobeným nábytkom na mieru máte dokonalú príležitosť vytvoriť si dostatok úložného priestoru. Zvážte vstavané skrine, nočné stolíky, toaletné stolíky či štýlové komody! Úložný priestor vo vašej spálni na mieru môže byť v akejkoľvek veľkosti tak, aby zapadol do vášho priestoru a zároveň vám poskytol dostatok miesta pre vaše veci.

Spálňa je miestom, kde začínate a končíte svoj deň. Výber nábytku pre vašu spálňu by nemal byť štandardom na sklade, pretože každý má iné požiadavky. Ak si vyberiete spálňu na mieru, podarí sa vám urobiť z vašej spálne miesto, ktoré bude funkčné, štýlové a pohodlné a, samozrejme, presne podľa vašich predstáv.

 

 

Čítané: 2492 x