Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Kedy sa nevyhnete krtkovaniu potrubia

Datum: 19.05.2022

Inštalatérske služby je vo väčšine domácností nutné využiť hlavne v situáciách, kedy sa prejavia problémy s potrubím, rozvodmi alebo kanalizáciou.

Kedy sa nevyhnete krtkovaniu potrubia

Inštalatérske firmy najčastejšie vyrážajú ku klientom za päť minút dvanásť, keď im priam hrozí vytopenie bytu či domu. Ľudia sú tvory nepoučiteľné a bohužiaľ riešenie problémov si nechávajú na poslednú chvíľu. Viete, kedy je nutné využiť služby krtkovania a ako sa krtkovanie realizuje?

Ako zistíte, že potrebujete krtkovanie

Znečistené odtoky si veľa ľudí čistí svojpomocne. Používajú pri čistení bežne dostupné prostriedky alebo skúšajú rôzne babské rady. V závere aj tak zistia, niekedy až priveľmi neskoro, že vynaložené finančné prostriedky a ich čas boli zbytočné. Postupné usádzanie nečistôt v odpadovom potrubí nikdy nedokážete vyčistiť tak dôkladne ako inštalatéri pomocou technológie. Radíme vám dobre - nenechávajte si čistenie upchatých potrubí na poslednú chvíľu, pretože môže dôjsť k prasknutiu potrubia a k vytopeniu. Ako sa dá laicky detegovať, že sa vám upchalo potrubie alebo kanalizácia? V prvom rade zbadáte spomalené odtekanie vody z umývadiel, ktoré je často spojené so silným zápachom. Voda stojí v sprchovom kúte či vo vani a práčka nedokáže vypustiť odpadovú vodu. V prípade kanalizácie ide o zvýšenie hladiny vody po každom spláchnutí. V týchto situáciách je nutné realizovať čistenie potrubí a kanalizácie. Čistenie a krtkovanie kanalizácie v Prievidzi, je realizované mnohými firmami, a preto dbajte na výber skutočných profesionálov, ktorými sú inštalatéri z firmy krtkovanie LARA.

Krtkovanie rýchlo vyrieši problémy s potrubím i kanalizáciou

Krtkovanie odpadov nie je časovo náročné a je šetrné k potrubiu. Nemusíte sa obávať, že by pri krtkovaní bolo znečistené okolie alebo došlo k havárii. Krtkovanie pomôže prečistiť zanesené potrubie efektívne bez dodatočných opráv. Poradí si aj so silným nánosom nečistôt, ktoré by inými spôsobom nebolo možné odstrániť. Inštalatérske firmy zaoberajúce sa krtkovaním na čistenie odpadov a kanalizácie využívajú dve technológie. Prvou je samotné krtkovanie upchatého potrubia pomocou prístroja s rôznymi typmi nadstavcov poháňaných motorom. Podľa tuhosti zanesenia potrubia sa vyberie vhodná koncovka, ktorá prejde aj extrémnou nečistotou. Pri čistení kanalizácie je možné využiť vysokotlakové čistenie. Potrubie bude vďaka silnému tlaku vody spriechodnené i dokonale vyčistené.

 

 

 

Čítané: 2747 x