Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Moderný dom potrebuje moderné dvere

Datum: 28.08.2022

Zmodernizovali ste dom, či ste postavili nový? K modernej novostavbe patria aj moderné dvere. Stavte na luxusné dvere vyrobené na Slovensku v dizajne podľa svetových trendov.

Moderný dom potrebuje moderné dvere

Krásne dizajnové dvere, ktoré budú pýchou vášho nového bývania, nemusíte zháňať nikde v zahraničí. Poctivá ručná práca, dvere vyrobené na Slovensku, bez dielov z tretích krajín – to sú dvere od slovenskej spoločnosti KN, s.r.o. Firma ponúka klasické, sklenené, prestíže aj luxusné dvere. Chcete, aby tie vaše boli výnimočné? Vyberte si napríklad práve z tých luxusných.

Luxusné dvere sa vyrábajú z exkluzívneho sklo-hliníkového materiálu, ktorý dokáže skombinovať dlhú životnosť a krásou skleneného efektu. Dvere odpovedajú všetkým požiadavkám dnešnej doby aj čo sa týka ich izolačných vlastností. Dverná výplň sa ponúka v hrúbke 48 mm v energetickej triede A0, alebo 60 mm, v ktorej spĺňa pasívny štandard. Vďaka tomu kupujete ekologické dvere. Vybrať si môžete z modelov v prevedení sklo-hliník a sklo-hliník s antikorom.

Vchodové dvere do domu na mieru

Aj keď je ponuka dverí široká, môžete ísť so svojimi prianiami ďalej. Navrhnite si dvere podľa svojich predstáv a nechajte si ich vyrobiť. Dohodnite sa s architektom vášho domu a vytvorte dvere ktoré ho dokonalo doplnia, pritom budú spĺňať vysoký kvalitatívny štandard, ako už existujúce modely dverí.

Tieto luxusné dvere sa vyrábajú ako hliníkové s izolačnou dvernou výplňou. Majú 3-bodový alebo 5-bodový bezpečnostný zámok a vložku s bezpečnostným štandardom 3 alebo 4. Môžu mať valčekové alebo skryté pánty. Firma vám dvere privezie kamkoľvek na Slovensku.

Túžite po skutočnej exkluzivite?

V kategórii prestížnych dverí nájdete napríklad model v dizajne industriálneho betónu. Priznaný betón, betónové stierky aj rôzne betónové dekorácie – to je dnes veľmi obľúbený dizajnový prvok. Teraz môžu byť betónové aj vaše dvere. Aj keď v skutočnosti budú hliníkové.

Čítané: 2506 x