Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Vinylová podlaha a domáce zvieratá

Datum: 30.11.2022

Domáce zvieratá sú súčasťou vašej rodiny a chcete, aby vo vašej domácnosti žili rovnako pohodlne ako vy. Správny výber podlahy môže zabezpečiť dokonalý komfort pre ich labky a zároveň môže predĺžiť životnosť podláh u vás doma.

Vinylová podlaha a domáce zvieratá

Pokiaľ ide o podlahu, vinylová doska je jednou z najlepších možností pre vás aj vašich chlpatých spoločníkov.

Vinylové podlahy sú:

  • vodotesné,
  • ľahko sa čistia a udržiavajú,
  • sú odolné proti poškriabaniu,
  • sú k dispozícii v rôznych farbách a štýloch.

Luxusný vinyl alebo vinylová podlaha?

Cenovo dostupné vinylové podlahy, ktoré sú šetrné k zvieratám, sú často na prvom mieste výberu podláh vhodných pre domáce zvieratá. Vinylová podlaha je nielen lacná a vhodná kamkoľvek vo vašom dome, ale vinylová podlaha je tiež odolná voči škrabancom a škvrnám. Vinyl je tiež pomerne odolný voči hluku a rýchlo a ľahko sa čistí.

Luxusný vinyl je rovnako cenovo dostupná alternatíva drevenej alebo kamennej podlahy. Luxusný vinyl je známy ako odolný a ideálny na boj proti každodennému opotrebovaniu. Jeho odolnosť voči poškriabaniu a vodeodolnosť znamená, že zvláštne škrabance a škrabance spôsobené vrtením chvostom a myšou sa dajú ľahko odstrániť.

Objavte LVT podlahy s pevným jadrom, ktoré kombinujú tie najlepšie vlastnosti viacerých podlahových produktov pre maximálnu odolnosť proti preliačinám, poškriabaniu a škvrnám – navyše sú 100 % vodotesné, takže dosky sa pri vystavení vode nenafúknu, nevylomia ani nestrácajú celistvosť.

Vyberte si zo širokej škály rôznych dizajnov vinylovej podlahy, ktorá doplní váš domov. Navštivte showroom Floor Experts.

 

Čítané: 2163 x