Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Moderné obchody a ich ponuka nábytku

Datum: 22.09.2023

Moderné obchody s nábytkom vás očaria svojím sortimentom nábytku, dekoráciami a domácimi potrebami v štýle polovice storočia. V tejto ére je moderný nábytok stále populárny vďaka svojmu klasickému a striedmemu dizajnu, ktorý je pre túto éru charakteristický. Kde môžete nájsť najlepšie obchody s nábytkom, aby ste si dopriali túto nádhernú dobu?

Moderné obchody a ich ponuka nábytku

9 Moderných obchodov so stredovekým nábytkom
Možno poznáte moderné značky nábytku z polovice storočia, ako je West Elm, ale existujú aj iné možnosti pre obchody s nábytkom, ktoré stojí za to preskúmať. V tejto rozsiahlej ponuke si vyberie každý, či hľadáte vysokú kvalitu nábytku alebo len najlepšie ponuky. Nájsť takýto nábytok v Bratislave je pomerne dosť náročné.

Rove concepts
Rove concepts sa zameriava na štýl a kvalitu nábytku. Ich výrobky vznikajú v remeselných dielňach, kde majú kontrolu nad celým procesom výroby. Sledujú udržateľné praktiky a používajú drevo s certifikátom FSC pri výrobe svojho dreveného nábytku. Ich nábytok je kombináciou krásneho dizajnu a trvanlivosti.

Joybird
Joybird sa špecializuje na dizajn z polovice storočia a inšpirovali sa ikonickými dizajnérmi tej doby, ako sú Frank Lloyd Wright a Cara Greenburg. Vyrábajú vysokokvalitný nábytok s odvážnymi farbami a inovatívnym dizajnom. Ich pohovka Chelsea spojuje tradičný a moderný štýl a okamžite zaujme vo vašej miestnosti.

IconByDesign
IconByDesign je austrálsky obchod s moderným stredovekým nábytkom, ktorý teraz expanduje do USA. Ich nábytok je vyrobený z amerického tvrdého dreva a zdôrazňuje kvalitu a štýl. Môžete si objednať rýchlo alebo počkať a ušetriť 20 % na predbežnej objednávke. Ich produkty sú udržateľné a šetrné k životnému prostrediu.

AllModern
AllModern sa špecializuje na súčasný a moderný dizajn a ponúka množstvo možností pre moderný nábytok z polovice storočia. Vyrábajú kvalitné kúsky za dostupné ceny. Ich konferenčný stolík Thomas je ikonickým príkladom stredovekého nábytku s tvarovanými nohami a masívnou drevenou vrchnou doskou.

Design Within Reach
Design Within Reach je renomovanou spoločnosťou, ktorá ponúka kvalitný a ikonický nábytok zo stredovekého štýlu. Spolupracujú s historickými značkami, aby priniesli kvalitné kúsky dizajnu, ako sú Eames, Le Corbusier a Saarinen. Ich kreslo Eames Lounge Chair je jedným z najikonickejších kúskov stredovekého nábytku.

World Market
World Market ponúka nábytok z celého sveta za dostupné ceny. Majú rôzne moderné kúsky, ktoré vyzerajú fantasticky a sú cenovo dostupné. Ich sedacia súprava Camile Sage Green Sectional je ideálnou voľbou pre malý priestor s klasickým štýlom.

Room and Board
Spoločnosť Room and Board sa snaží kombinovať kvalitu a trvanlivosť so sviežimi štýlmi. Podporujú udržateľné postupy a miestne neziskové organizácie. Ich dvojdverová knižnica Copenhagen je praktickým a krásnym príkladom stredovekého nábytku.

IKEA
IKEA ponúka cenovo dostupné a štýlové možnosti pre moderný nábytok z polovice storočia. Ich línia Stockholm obsahuje rôzne kúsky v klasickom štýle tejto éry.

Zhrnutie
Moderný nábytok z polovice storočia je stále veľmi obľúbený vďaka svojmu klasickému a jednoduchému dizajnu. Existuje množstvo obchodov, ktoré ponúkajú rôzne možnosti pre moderný nábytok z tejto éry, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu. Nechajte sa inšpirovať a pridajte trochu štýlu polovice storočia do vášho domova.

Čítané: 2099 x