Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Príklady z Matematiky On-line

Datum: 25.08.2014

Ak si potrebujete precvičiť kvalitné príklady z matematiky, či už na skúšku, maturitu, monitor alebo na prijímacie pohovory, navštívte webovú stránku www.priklady.com. Nájdete tu mnoho príkladov na precvičovanie, aj s výsledkami. To všetko môžete využívať samozrejme úplne bezplatne. Navštívte náš portál a vyskúšajte si sami, ako jednoducho sa dá precvičovať matematika.

Príklady pre všetkých

Príklady uvedené na stránkach priklady.com využijú žiaci základných škôl rovnako ako aj študenti stredných škôl a gymnázií či vysokoškolskí poslucháči. Nájdete u nás príklady na slovné úlohy, logaritmické rovnice, funkcie, pravdepodobnosť, vektory, matice, derivácie a mnohé ďalšie. Stránky ocenia aj učitelia ako zdroj príkladov na písomky, či rodičia hľadajúci on-line matematické príklady na precvičenie pre svoje ratolesti. Výsledky príkladov sú vždy uvedené na samostatnej stránke a môžete sa na ne spoľahnúť.

 

Výhody on-line príkladov

Veľkou výhodou tohto matematického internetového projektu je to, že nemusíte listovať v učebniciach a hľadať rôzne príklady. Okrem toho máte k dispozícii všetko zadarmo, takže môžete ušetriť nemalé čiastky. A navyše, príklady z niektorých matematických okruhov sa na internete ani nenachádzajú. U nás však nájdete aj príklady z vyššej matematiky, pokojne si môžete prepočítať napríklad príklady na určité a neurčité integrály.

 

Príklady na integrály

Náš jedinečný internetový projekt je jeden z mála, korý vám ponúka na prerátanie aj príklady z náročnejších matematických kapitol. Hádam každý vysokoškolský študent si musí prejsť malým matematickým peklom zvaným neurčitý integrál funkcie. Príklady na substitúciu a metódu per-partes vám pomôžu zvládnuť aj tie najnáročnejšie zápočty a skúšky. Príklady sú zoradené v kategóriách, takže sa dá so stránkami intuitívne a prehľadne pracovať. Stačí kliknúť a môžete počítať!

Čítané: 4559 x