Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Aká je kvalita služieb na Slovensku?

Datum: 25.04.2017

Každý z nás má rád kvalitné služby. Či už sú to služby v gastronómii a v cestovnom ruchu alebo v samotnom zamestnaní, všetko musí spĺňať určité pravidlá. Komfort, profesionalita a prístup. Viete, kde toto všetko môžete nájsť u nás na Slovensku, a na jednom mieste? 

Neďaleko Bratislavy sa rozprestiera obrovský areál v prírode, ktorý ponúka tie najlepšie služby v oblasti wellness, šport a luxusné ubytovanie. Západné Slovensko sa tak naozaj môže pýšiť kvalitami služieb relaxačno-oddychového komplexu, hotela a wellness Malvázia.

Hotel ponúka luxusne zariadené izby a apartmány vhodné pre rodiny s deťmi, zaľúbené či manželské páry alebo jednotlivcov, ktorí sa radi rozmaznávajú. Spokojní budete i s reštauráciou Malvázia priamo v areáli. Každé jedlo je gastronomickým umením pre nejedného gurmána. Vinári si tu prídu na svoje tiež. Možnosť degustácie ponúka miestna vínna pivnica. Ak chcete zmenu, okrem týchto služieb reštaurácie môžete vyskúšať, napríklad piknik v parku. Takáto možnosť sa bežne nenaskytuje v našich slovenských pomeroch, preto stojí za vyskúšanie.

Srdcom služieb Malvázie je wellness. Čakajú tu na vás rôzne procedúry, a to od sáun a masáží, až po vírivky s bazénom. Spôsobov, ako tu využiť voľný čas mimo „sveta kúpeľov“ je veľa. Keď viete, že sú tu pre každého vítaného luxusné izby, reštaurácia, vináreň a wellness, určite budete spokojní i s ďalšou ponukou. Takže, ako si tu spríjemniť váš pobyt ešte viac? Nachádza sa tu rozľahlý park, tenisové kurty, ihrisko na petang, cyklotrasa a v neposlednom rade jazerá, po ktorých sa môžete plaviť na člne. Tomu sa hovorí idylka uprostred slovenskej prírody.

Aby sme nespochybnili silu a šarm tohto komplexu, nemôžeme zabudnúť na možnosť organizovať tu firemné eventy. K dispozícii je tu veľká, technicky vybavená konferenčná miestnosť šitá ma mieru každej udalosti. Dokonca, Malvázia je dokonalým miestom pre usporiadanie teambuildingov. Kde lepšie utužiť vzťahy, ak nie práve tu?

Na Slovensku je rekreačných areálov s podobnými službami neúrekom. Je však polemizujúce, aká je ich kvalita. Nie všetky zariadenia sa môžu chváliť tak pestrou ponukou. Preto je Malvázia tak výnimočná. Ponúkne vám k pobytovému balíčku služieb wellness hotela aj mimo relaxačné aktivity, pri ktorých sa určite budete zabávať od rána do večera.

Čítané: 3919 x