Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

5 dôvodov, prečo vonkajšia reklama funguje aj v online dobe

Datum: 30.04.2018

Myslíte si, že účinná novodobá reklama musí mať online podobu? Že billboardy a citylighty už dnes nemajú význam? Prečítajte si 5 dôvodov, prečo vonkajšia reklama stále nie je mŕtva a je stále veľmi dobrým riešením!

Po tom, čo sa internet stal bežnou súčasťou našich životov, sa podnikanie pomaly ale isto začína premiestňovať práve do online sféry. Online predaj neustále rastie, akonáhle zákazník zatúži po nejakom produkte alebo službe, okamžite si ju ide vyhľadať online. Je tak logické, že veľa firiem sa zameriava práve na propagáciu svojich produktov a služieb a internete a na offline reklamu v podobe billboardov a citylightov sa dnes často zabúda. A to je rozhodne škoda! Prečo?

Vonkajšia reklama = väčšie pokrytie

Možno by ste to nikdy nepovedali, ale vonkajšia reklama má skutočne väčšie pokrytie, ako tá internetová. Napriek tomu, že internet je dnes všade, stále sa nájde dosť ľudí, ktorí ho nepoužívajú. Vonkajšia reklama má tak nepopierateľne väčšie pokrytie.

Veľký výber formátov

Vaše billboardy a citylighty si môžete jednoducho prispôsobiť podľa seba a podľa toho, na koho nimi chcete zapôsobiť. Výber formátu viete jednoducho prispôsobiť možnostiam firmy a ich výber je prakticky neobmedzený.

Frekvencia zhliadnutí

Výber miesta, kam vonkajšiu reklamu umiestnite, je kľúčový, správny výber miesta však zaistí perfektné výsledky. Ľudia totiž vašu reklamu vidia neustále, keď prechádzajú okolo vašich billboardov a citylightov, frekvencia zhliadnutí je tak veľmi vysoká.

Oslovenie v pravú chvíľu

Správny výber miesta umiestnenia vonkajšej reklamy sa podieľa aj na oslovení zákazníkov v pravú chvíľu. Ľudia rozmýšľajú nad tým, čo si kúpia, najmä počas cesty domov z práce, počas čakania na autobus, vlak a podobne, strategické umiestenie vonkajšej reklamy práve na takýchto miestach zaručí skvelé výsledky.

Vhodné aj pre online firmy

Vonkajšia reklama je vhodná aj pre firmy, ktoré fungujú iba online, väčšina ľudí, ktorí takúto reklamu uvidia, sa o vašej firme budú chcieť dozvedieť viac a vyhľadajú si ju na internete.

Výhody vonkajšej reklamy sú tak nepopierateľné aj v dnešnej dobe. Pýtate sa, kde sa o vonkajšej reklame dozviete viac? Odpoveď je jednoduchá, predsa na webe www.mojeBillboardy.sk! Spoločnosť mojeBillboardy združuje desiatky agentúr vlastniacich reklamné plochy a v jej ponuke nájdete viac ako 2000 billboardov a reklamných plôch po celom Slovensku. Tak nečakajte a vybavte si svoju účinnú vonkajšiu reklamu aj vy!

Čítané: 4566 x