Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Kariérny portál s inovatívnymi riešeniami? To je eKariera.sk!

Datum: 09.05.2018

Hľadáte si prácu, ale chcete niečo výnimočné, chcete budovať kariéru a mať prehľad o aktuálnom dianí na pracovnom trhu s kopou užitočných rád a mnoho iného? Potom by ste mali zavítať na portál eKariera!

Či to chceme alebo nie, práca je základom nášho života. Ako hovorí tradičné slovenské príslovie, bez práce nie sú koláče... Existujú dva typy prác – také, z ktorých máme zisk finančný a také, ktoré prinášajú zisk v inej forme. Napríklad taká práca na záhradke. Strávite ňou niekoľko hodín vášho času a výsledkom nie sú peniaze, ale jedlo, skrášlené okolie vášho domu a podobne. Najmä na Slovensku sa nájde obrovské množstvo ľudí, ktorí svoje životy oddávajú práve takejto práci. Pre mnohých to môže byť aj spôsob, ako sa odreagovať a zabaviť. Pre kariérne orientovaných ľudí je však práca na záhrade akurát stratou času, ktorý by sa dal využiť lepšie – na prácu, ktorá by priniesla peniaze, vďaka ktorým môžete mať kvalitný život. Ak ste takto kariérne orientovaný aj vy, pravdepodobne hľadáte kvalitné zdroje informácií, napríklad nejaký magazín s radami, ako uspieť na pracovnom trhu a robiť kariéru, ale aj informácie o firmách a iné podstatné informácie. A práve tie prináša kariérny portál eKariera.sk!

Horúca novinka – hodnotenie zamestnávateľov!

Prvou vecou, ktorú kariérny portál prináša, je spomínaný magazín, ktorý prináša kariérne tipy s článkami, ktoré vám poradia s mnohými témami, ktoré sa týkajú pracovného trhu. Nezanedbateľnou časťou portálu je aj ponuka práce, ale nie len taká hocijaká, hovoríme tu o rôznych exkluzívnych ponukách, ktoré stoja zato! Snáď najväčším prísunom a novinkou, ktorú portál eKariera.sk prináša, je hodnotenie zamestnávateľov. Táto funkcia je mimoriadne výhodná a prínosná, jednotlivé firmy majú vo svojich profiloch možnosť anonymného hodnotenia, bývalí a súčasní zamestnanci firmy tu môžu vyjadriť svoje názory a hodnotenia danej firmy, ktoré záujemcom o prácu výrazne pomôžu. Nečakajte a vyskúšajte to aj vy!

Čítané: 4439 x