Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

Detský tábor – tá pravá letná zábava pre vášho potomka!

Datum: 26.04.2019

Letné prázdniny sa pomaly ale isto blížia, čo pre rodičov znamená povinnosť vhodne zorganizovať aktivity pre svojich potomkov. Ideálnym riešením je detský tábor, v ktorom dieťa zažije kopu zábavy a nových zážitkov!

Detské tábory už nie sú to, čo bývali. Túto vetu však myslíme v dobrom. Kým v minulosti ste si pod detským táborom mohli predstaviť staršie ubytovacie zariadenie, v ktorom sa deti hrali s animátormi nejaké bežné hry, prípadne chodili na vychádzky do prírody, dnešné detské tábory sú na diametrálne odlišnej úrovni. Od všeobecných táborov, ktoré mali vyhovieť všetkým deťom, sa prechádza na špecializované tábory, v ktorých deti robia presne to, čo ich baví najviac. Miluje vaše dieťa kone? Prihláste ho na tábor s konskou tematikou, v ktorom bude každý deň prichádzať do styku s koňmi. Je vaše dieťa veľkým milovníkom vody, bazénov a toboganov? Prihláste ho do tábora, počas ktorého deti navštívia rôzne kúpaliská. Pokračovať by sme mohli dobrodružnými tábormi s vojenskou tematikou, prípadne lezením, splavovaním riek a podobne. Možností vybrať detský tábor je veľmi veľa!

Zábava a skúsenosti

Samozrejme, nie každý tábor pre deti prináša takto široké možnosti. Ak však hľadáte taký, ktorý ich prináša, odporúčame pozrieť si ponuku táborov cestovnej kancelárie Slniečko. V nej nájdete desiatky zaujímavých tematických táborov pre deti a mládež na leto 2019. Váš potomok si na nich neužije len kopu zábavy s kamarátmi a rovesníkmi, ale naberie aj nové skúsenosti a znalosti. Mnoho táborov z ponuky je organizovaných na zaujímavých miestach v rámci Slovenska, no vášmu dieťaťu môžete dopriať aj jeden zo zahraničných táborov – či už pri mori v Chorvátsku, Bulharsku, Taliansku alebo na Malte. Zaujímavým riešením môže byť aj tábor v Anglicku, počas ktorého sa vaše dieťa zdokonalí v angličtine. Tak vyberte ideálny letný tábor vášmu dieťaťu aj vy a doprajte mu letné zážitky, ktoré si bude pamätať navždy!

Čítané: 3658 x