Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Uvoľnite sa pri erotickej masáži

Datum: 12.05.2021

Máme toho množstvo na pleciach, a nielen na pleciach, ale aj v hlave. Prúd valiacich sa myšlienok – zamestnanie, domácnosť, medziľudské vzťahy... Nájdeme si v chaose dní čas aj na seba?

Uvoľnite sa pri erotickej masáži

Koľkí ho radšej obetujú druhým a nemyslia pritom na vlastnú psychickú pohodu... Vítané psychické, ale rozhodne aj fyzické uvoľnenie prinesie kvalitná erotická masáž.

Masáž, pri ktorej sa vám postavia... všetky chĺpky

Veľa ľudí sa nám počas života prizná, že ešte neboli ani na wellness pobyte, nie ešte na nejakej masáži. Ak si majú vybrať, radšej strávia voľno relaxom doma na sedačke alebo v záhrade. Zaiste to aspoň trochu pomôže pri regenerácii, avšak až taký výrazný zážitok si z toho neodnesieme. Je to niečo podobné, ako keď si večer s partnerom pozriete akčný film alebo naopak čosi štipľavé, čo vám rozprúdi krv v žilách natoľko, že film možno ani nedopozeráte.

Pri ktorej spomienke sa budete usmievať aj o týždeň? Preto nie je ani masáž ako masáž. Uvoľnenie môžu pocítiť rôzne časti nášho tela – nohy, ruky, chrbtica... Stláčaním reflexných bodov nás zabolia i niektoré orgány v tele a pomôže nám to uvedomiť si náš problém. Avšak potom je tu erotická masáž, ktorú vám môže dať vyškolený personál masážneho salóna či váš partner osobne. A rozhodne sa pri nej neuspokoja len vaše svaly...

Erotická masáž pre jednotlivca aj páry

Červenáte sa pri pomyslení, že by vám niekto pri masáži spôsobil trebárs orgazmus? A pritom je to taká normálna vec! Erotická masáž naplní vaše potreby rovnako ako tá klasická, ibaže má trochu iné vyústenie. Všetci predsa vieme, aké účinky má erotické vyvrcholenie na naše telo. Zlepší sa nám nálada, posilní sa naša imunita, krvný obeh, a dalo by sa toho menovať veľa. Mnohí v sebe potláčajú pudy, no pritom je to bežná vec, proti ktorej netreba bojovať. Vypustite z času na čas poriadne paru!

Tantrická masáž pod taktovkou profesionálov má overené postupy a vždy sa stopercentne vydarí. Cieľom je uvoľniť vás, aby ste sa cítili v bezpečí, zažili pocit, že je o vás postarané, nemysleli chvíľu na to, čo sa musí a čo sa nesmie. Uvoľnenie, ktoré sa vám rozleje po tele už pri prvých dotykoch rúk, následne pretransformuje aj vaše myšlienky.

Zabudnete na to, čo vás trápi, a vychutnáte si len aktuálny okamih. Príjemnú hudbu, aromatické oleje a ruky, ktoré presne vedia, kedy a čo rozmasírovať. Erotická masáž je skvelým rozptýlením tých, ktorí sú single, ale aj tých, čo nenašli uspokojenie vo vlastnom sexuálnom živote, tých, ktorí radi skúšajú nové veci alebo hľadajú nový vietor do plachiet. A tu sa dostávajú k slovu napríklad párové erotické masáže. Ktorý druh relaxu si vyberiete, je len na vás.

 

 

Zdroj obrázka: pixabay.com

 

Čítané: 3262 x