Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena

Ostatné - Poradne

GDPR a súhlas zamestnanca so spracovaním osobných údajov

PORADA.sk: Firma & Účtovníctvo 26.07.2024 22:30 Dobrý deň. Vedel by mi prosím niekto pomôcť s GDPR? Potrebovala by som smernicu pre firmu. K smernici by mala byť aj prezenčná listina aby ju zamestnanci podpísali, že boli oboznámený s kamerovým systémom...??? Ak nastupuje do práce nový zamestnanec, je potrebné aby podpísal súhlas so spracovaním... Čítané: (1)

Tovar po zľave

PORADA.sk: Firma & Účtovníctvo 26.07.2024 22:30 Môžem zamietnuť reklamáciu zakúpeného produktu napr. kabelky, ak si ju zákazník zakúpil už v zľave ? Dôvod zľavy - jedná sa napr. o starší model a pod. môžem sa ohradiť a odmietnuť prevziať výrobok z tohto dôvodu ? Čítané: (1)

s.r.o. a nové auto zo zahraničia

PORADA.sk: Firma & Účtovníctvo 26.07.2024 22:30 Dobrý deň, sme s.r.o. , platitelia DPH, ktorá kúpila nové auto , od predajcu - podnikatela.Auto sme kúpili spolu s dph, nakolko dph nám bude vrátená ked zaregistrujeme a zaplatíme dph na slovensku. Mám podat dan.priznanie k dph pri kúpe auta kde dph vyčíslim a následne si v tomto priznaní aj dph... Čítané: (1)

Dokedy mám právo podať návrh na exekúciu?

PORADA.sk: Firma & Účtovníctvo 26.07.2024 22:30 Žalovanému bolo súdom uložené zaplatiť žalobcovi určitú sumu cez platobný rozkaz alebo podať odpor. Odpor nepodal, ale nezaplatil ani určitú sumu žalobcovi, teda mne. Už prešli 2 mesiace. Momentálne nemá žalovaný žiadny majetok, ani nepracuje, čiže exekúcia by bola neúspešná. Dokedy mám právo podať... Čítané: (1)