Rozšírené hľadanie
Utorok 21. Máj 2024 |
meniny má Zina
5 najlepších „homemade“ pomocníkov pre VEĽKÉ JARNÉ UPRATOVANIE

27.03.2019 10:11 A je to tu. Jar zaklopala na dvere a vošla. No a s ňou prichádza čas nezameniteľného veľkého jarného upratovania. Po zime sa všetko prebúdza, hmyz začína poletovať viac ako predtým a je čas... The post 5 najlepších „homemade“ pomocníkov pre VEĽKÉ JARNÉ UPRATOVANIE appeared first on AlinkaBook.

Cesta k žiarivejšiemu úsmevu je otvorená

18.03.2019 13:09 Dnes chce takmer každý mať naozaj pekne biely úsmev. U žien preto, že sú veľmi módne výrazné odtiene rúžov, ktoré upozorňujú aj na nepeknú farbu zubov. U mužov preto, že ženy čoraz viac pozerajú... The post Cesta k žiarivejšiemu úsmevu je otvorená appeared first on AlinkaBook.

Nezabudnite! Čoskoro nastane správny čas začať so zberom liečivých byliniek. Prinášame zoznam na Mar

13.03.2019 08:17 Matka príroda nám ponúka svoju liečivú medicínu celkom zadarmo. Jar už čoskoro zaklope na dvere, a preto nezabudnite začať zberať liečivé bylinky včas! Prinášame prehľad liečivých bylín, na ktoré by ste rozhodne nemali zabudnúť... The post Nezabudnite! Čoskoro nastane správny čas začať so zberom liečivých byliniek. Prinášame zoznam na Marec-Máj appeared first on AlinkaBook.

Pirátska truhlica

09.03.2019 11:38 V jednom z predošlých článkov sme pirátovi vyrobili klobúk. Lenže správny pirát potrebuje mať aj svoj poklad a ten je, samozrejme, skrytý v pirátskej truhlici. Tú si môžete buď kúpiť a dozdobiť za pomoci farieb... The post Pirátska truhlica appeared first on AlinkaBook.

Fosforeskujúce “vílie“ poháre

08.03.2019 14:01 Jednoduchá dekorácia pri výrobe ktorej sa zabavia hlavne deti. V lete pri opekačkách či stanovačkách potom nebudú žiariť len poháre ale aj nadšené detské oči. Všetko čo potrebujete sú fosforeskujúce farby, štetce, prázdne sklenené poháre... The post Fosforeskujúce “vílie“ poháre appeared first on AlinkaBook.

Pirátsky klobúk

04.03.2019 21:33 Na maškarnom bále, alebo doma pri hre, pirát jednoducho potrebuje svoj klobúk. A tu je jednouchý návod na to, ako si ho vyrobiť doma za pár drobných. Budete potrebovať starý slamák, čiernu alebo tmavohnedú... The post Pirátsky klobúk appeared first on AlinkaBook.