Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia
Odstráňte 7 bežných zlozvykov a zachráňte planétu!

29.04.2019 08:03 Nachádzame sa v dobe, keď je viac ako potrebné si uvedomiť, že ľudským pričinením sa naša planéta mení, a nie práve k lepšiemu. Otázky ekologických katastrof nás niekde v podvedomí trápia, ale málokto si uvedomuje ako málo stačí... The post Odstráňte 7 bežných zlozvykov a zachráňte planétu! appeared first on AlinkaBook.

Potešte deti a vyrobte im zo steny obrovskú tabuľu!

27.04.2019 02:37 Všetci rodičia chcú podporovať kreativitu svojich detí. Ak však začnú kresliť po stenách a nábytku, kreativite je koniec. Vytvorte si funkčný rodinný priestor, kde si budete zapisovať všetky dôležité informácie. Využite plochu na zapisovanie... The post Potešte deti a vyrobte im zo steny obrovskú tabuľu! appeared first on AlinkaBook.

Hľadáte spôsob ako zarobiť peniaze navyše? Objavte svet mikropráce a mikroslužieb

26.04.2019 02:08 Doba je rýchla a náročná a peniaze navyše sa zídu hádam každému. V Google vyhľadávači patria pojmy ako práca na doma či práca cez Internet medzi jedny z najvyhľadávanejších slovných spojení. Hľadali ste už aj vy? Tak... The post Hľadáte spôsob ako zarobiť peniaze navyše? Objavte svet mikropráce a mikroslužieb appeared first on AlinkaBook.

Kam s deťmi na Veľkú noc? Niekoľko tipov na výlety…

11.04.2019 14:37 Jar je nezadržateľne tu a s ňou aj jeden z krásnych tradičných sviatkov – Veľká noc. Deti i dospelí už sa nemôžu dočkať dní voľna. Okrem tradícií sa však toho dá počas sviatkov stihnúť oveľa viac. Ktoré atrakcie... The post Kam s deťmi na Veľkú noc? Niekoľko tipov na výlety… appeared first on AlinkaBook.

Atmosféra vývarovní

01.04.2019 19:09 Vývarovne u nás existujú už veľmi dlhé roky a zároveň sú to miesta, kde sa stretáva veľké množstvo ľudí. Nie každý si nosí obed do práce, takže reštaurácie, stravovacie zariadenia a vývarovne sú práve... The post Atmosféra vývarovní appeared first on AlinkaBook.