Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina
Neviete, čo si obuť? Táto appka vám poradí

24.09.2019 22:32 Topánky sú súčasť outfitu a ak ich vyberiete nesprávne, pokazí sa celkový dojem. Poradíme vám ako vybrať tie pravé topánky k vášmu oblečeniu podľa toho na akú udalosť sa práve chystáte. Neviete aké topánky... The post Neviete, čo si obuť? Táto appka vám poradí appeared first on AlinkaBook.

Ako sa účinne zbaviť vší a hníd?

24.09.2019 18:06 S nástupom detí do škôl a škôlok sa opäť vracajú tradičné zdravotné problémy. Okrem bežných chorôb si deti často z kolektívov prinesú domov aj neželaných návštevníkov v podobe vší a hníd. Snaha o ich odstránenie je niekedy doslova nekonečný príbeh.... The post Ako sa účinne zbaviť vší a hníd? appeared first on AlinkaBook.

Aj deti potrebujú do postieľky vhodný matrac

24.09.2019 18:06 Ktorý matrac je ten správny pre vaše dieťatko? Pri výbere vás ovplyvňuje množstvo faktorov, napr. dobrá skladnosť, prenosnosť, antialergická úprava, odolnosť voči vlhkosti, ale i hrúbka detského matraca a jeho rozmery.  Kvalitný matrac do postieľky je... The post Aj deti potrebujú do postieľky vhodný matrac appeared first on AlinkaBook.

Svadobné vinše III.

18.09.2019 02:30 Chystáte sa na svadbu a lámete si hlavu, čím potešiť novomanželov? Originálne svadobné priania sú vždy milou spomienkou na deň D. Ak bude vaše blahoželanie navyše napísané od srdca, prípadne nebodaj so štipkou vtipu,... The post Svadobné vinše III. appeared first on AlinkaBook.

Najlepšie darčeky pre vášnivého motorkára

17.09.2019 22:31 Na svete je niekoľko vecí, ktoré nám robia radosť a vedia potešiť. Dôležité však je, aby si prípadné dary našli správneho adresáta. Ak je ním vášnivý motorkár, máme pre vás niekoľko tipov na to,... The post Najlepšie darčeky pre vášnivého motorkára appeared first on AlinkaBook.

Správny štart: Šesť krokov pre zdravé srdce a telo

17.09.2019 22:31   Hovoríme o ňom najčastejšie v súvislosti s vlastnými pocitmi, prežívaním emócií a silných dojmov. Len málo času venujeme na jeho záchranu, zdravie a prevenciu. Srdce je jedným z najdôležitejších orgánov nášho tela a až v... The post Správny štart: Šesť krokov pre zdravé srdce a telo appeared first on AlinkaBook.

Tipy a triky, ako si zariadiť očarujúcu predsieň

16.09.2019 22:01 Na jeseň, keď sa mení počasie, chodby našich domov alebo bytov trpia množstvom nahromadených vecí asi najviac. Sú tu sandále, letné tašky a jesenné bundy. Všeobecnému upratovaniu sa nedá vyhnúť. Svoj komfort si ale môžete zlepšiť... The post Tipy a triky, ako si zariadiť očarujúcu predsieň appeared first on AlinkaBook.

Očista s priaznivým účinkom na celý organizmus

16.09.2019 22:01 Znečistenie životného prostredia, zlé návyky, neustály stres, teplo – to všetko vytvára tlak na človeka a ovplyvňuje také problémy, ako je chronická únava, akné a nadmerná váha. Je preto viac než dôležité nájsť si... The post Očista s priaznivým účinkom na celý organizmus appeared first on AlinkaBook.

Ako žiť bez cukru: 5 bezpečných a zdravých sladkostí

16.09.2019 22:01 Pri slove „sladké“ mnohí očakávajú potešenie zo svojich obľúbených dezertov. Sladká chuť je pre nás atraktívna, pretože zdravé sladké jedlo dodáva telu silu, svalom a mozgu potrebnú energiu a zlepšuje zmyslové vnímanie. Nadmerná konzumácia sladkostí však... The post Ako žiť bez cukru: 5 bezpečných a zdravých sladkostí appeared first on AlinkaBook.

Sedačky na mieru, ktoré rozumejú vašim potrebám

16.09.2019 01:33 Každý z nás si chce zariadiť svoj byt a urobiť ho tak pohodlným, ako je to len možné. Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré sa o to pravé pohodlie a komfort postarajú, je kvalitná pohovka.... The post Sedačky na mieru, ktoré rozumejú vašim potrebám appeared first on AlinkaBook.

Zmena je ten najlepší spôsob odpočinku

16.09.2019 01:33 Je úžasné, keď človek úprimne miluje svoju prácu a venuje jej veľmi veľa času, či už sedí v kancelárii pri počítači, prednáša alebo stojí pri pulte v obchode. Nakoniec je to kľúč k úspechu... The post Zmena je ten najlepší spôsob odpočinku appeared first on AlinkaBook.

Ako prinavrátiť vzťahu potrebnú vášeň?

16.09.2019 01:33 Miznúca romantika je jedným z najbežnejších problémov párov, ktoré sú spolu už nejaký ten rok. Postupné ochladenie vzťahov, stále menšia intenzita intímneho kontaktu a nedostatok vášne spôsobujú, že vzájomné puto medzi partnermi slabne. Dĺžka... The post Ako prinavrátiť vzťahu potrebnú vášeň? appeared first on AlinkaBook.

Nemáte čas ani financie na drahé procedúry bielenia zubov? S nami svoj úsmev rozžiarite veľmi jednod

16.09.2019 01:33 Krásne biele zuby a príjemný úsmev sú pýchou každého človeka. Touto prirodzenou krásou je však obdarená len vyvolená hŕstka ľudí. To však nie je dôvod na žiadne zúfalstvo. Zubári majú dnes k dispozícii celý... The post Nemáte čas ani financie na drahé procedúry bielenia zubov? S nami svoj úsmev rozžiarite veľmi jednoducho a lacno appeared first on AlinkaBook.

Prečo je rozumné hovoriť s deťmi o peniazoch

13.09.2019 02:16 Ak si myslíte, že riešiť otázky ohľadom financií s malým dieťaťom nie je rozumné, pokúsime sa vás presvedčiť o opaku a uviesť niekoľko dobrých príkladov a dôvodov, pre ktoré sa pestovať finančnú gramotnosť u... The post Prečo je rozumné hovoriť s deťmi o peniazoch appeared first on AlinkaBook.

Ako vybrať vysnívanú detskú izbu? Dizajn je dôležitejší, než si myslíte

09.09.2019 01:01 Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aká dôležitá môže byť pre vaše dieťa detská izba? Je to útočisko pre oddych, hru, ale i koncentráciu všetkých síl na školské povinnosti. Výber dizajnu, ktorý by rešpektoval... The post Ako vybrať vysnívanú detskú izbu? Dizajn je dôležitejší, než si myslíte appeared first on AlinkaBook.