Rozšírené hľadanie
Pondelok 17. Jún 2024 |
meniny má Adolf
Zneuctená a zavraždená Johanka. Príbeh z Klenovca

16.06.2024 21:45 K obci Klenovec prináležalo viac lazov, kde boli roztrúsené hospodárstva miestnych obyvateľov. The post Zneuctená a zavraždená Johanka. Príbeh z Klenovca first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Kruhová križovatka na Sobôtke sa stáva realitou. Viete, ako ju bezpečne používať?

16.06.2024 21:45 Kruhový objazd, aký vzniká na Sobôtke, sa oficiálne nazýva turbo-okružná križovatka, ale môžete sa stretnúť aj s názvom turbo kruhový objazd. The post Kruhová križovatka na Sobôtke sa stáva realitou. Viete, ako ju bezpečne používať? first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

AKTUALITA: Turbo-okružná križovatka na Sobôtke je čiastočne dokončená

16.06.2024 21:45 Pondelok ráno prinesie dôležité zmeny pre motoristov, ktorí prechádzajú cez pripravovanú turbo-okružnú križovatku na Sobôtke. The post AKTUALITA: Turbo-okružná križovatka na Sobôtke je čiastočne dokončená first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Nehoda v Rimavskej Sobote. Zásah záchranných zložiek na Trhovom námestí

16.06.2024 21:45 Na mieste je jeden kus techniky a štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru. The post Nehoda v Rimavskej Sobote. Zásah záchranných zložiek na Trhovom námestí first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Šaffova ostroha je v rukách Rimavskosoboťanky a jej tanenčného partnera

16.06.2024 10:15 Tanečná dvojica Michaela Baštáková a Peter Gecelovský sa v tejto prestížnej súťaži umiestnila v zlatom pásme. The post Šaffova ostroha je v rukách Rimavskosoboťanky a jej tanenčného partnera first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)