Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Slová ostré ako šípy: Čo spôsobuje emocionálne násilie na deťoch a ako mu zabránime

18.05.2024 06:32  Anke Elisabeth Ballmann Čo spôsobuje emocionálne násilie na našich deťoch a ako mu zabránime Povinné čítanie pre každého rodiča a pre všetkých, ktorí pracujú s deťmi. V spoločnosti čoraz častejšie rezonuje téma emocionálneho násilia. Ak je páchané na deťoch, predstavuje nebezpečenstvo s ďalekosiahlymi následkami. Neláska... Čítané: (1)

Ako pes menom Mačka stretol mačku

17.05.2024 10:45  Tomi Kontio, Elina Warsta Voľné pokračovanie hrejivého príbehu o priateľstve, ktoré prekonáva hranice a stereotypy Kuna a Mačka, náhodní priatelia z okraja spoločnosti, trávia dni pozorovaním rušného prístavného života. Odrazu sa z jednej z lodí vynorí mačka. Ozajstná mačka, nie Kunova priateľka Mačka. Pomaly sa k nim pribl...  Čítané: (1)

Slová ostré ako šípy: Čo spôsobuje emocionálne násilie na deťoch a ako mu zabránime

16.05.2024 04:47  Anke Elisabeth Ballmann Čo spôsobuje emocionálne násilie na našich deťoch a ako mu zabránime Povinné čítanie pre každého rodiča a pre všetkých, ktorí pracujú s deťmi. V spoločnosti čoraz častejšie rezonuje téma emocionálneho násilia. Ak je páchané na deťoch, predstavuje nebezpečenstvo s ďalekosiahlymi následkami. Nel... Čítané: (1)

Akadémia jednorožcov 2: Šarlota a Plameň

15.05.2024 08:16  Julie Sykes Predstavte si školu, v ktorej na vás čaká jednorožec a s ním množstvo kúzelných dobrodružstiev! Akadémia jednorožcov je škola, ktorú by chceli navštevovať hádam všetky dievčatá. A nielen ony. Hneď po príchode im riaditeľka, slečna Prvosienková, pridelí jednorožca, s ktorým vytvoria páry na život a ...  Čítané: (1)

Nezbednica a hrdina

15.05.2024 08:16  Emily Sullivan Zlomené srdce potrebuje druhú šancu Lady Georgiana Arlingtonová urobí pre záchranu svojej rodiny všetko. Dokonca sa vydá za muža, ktorého nemiluje. Až po jeho smrti sa však naplno prejaví jej nespútaná sila a odvaha. Keď sa jej živobytie a reputácia ocitnú v ohrození, netuší komu dôverovať. Odhaliť...  Čítané: (1)

Nezbednica a hrdina

14.05.2024 02:17  Emily Sullivan Lady Georgiana Arlingtonová urobí pre záchranu svojej rodiny všetko. Dokonca sa vydá za muža, ktorého nemiluje. Až po jeho smrti sa však naplno prejaví jej nespútaná sila a odvaha. Keď sa jej živobytie a reputácia ocitnú v ohrození, netuší komu dôverovať. Odhaliť identitu záhadného nepriateľa jej mô...  Čítané: (1)