Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Slová ostré ako šípy: Čo spôsobuje emocionálne násilie na deťoch a ako mu zabránime

18.05.2024 06:32  Anke Elisabeth Ballmann Čo spôsobuje emocionálne násilie na našich deťoch a ako mu zabránime Povinné čítanie pre každého rodiča a pre všetkých, ktorí pracujú s deťmi. V spoločnosti čoraz častejšie rezonuje téma emocionálneho násilia. Ak je páchané na deťoch, predstavuje nebezpečenstvo s ďalekosiahlymi následkami. Neláska... Čítané: (1)

Ako pes menom Mačka stretol mačku

17.05.2024 10:45  Tomi Kontio, Elina Warsta Voľné pokračovanie hrejivého príbehu o priateľstve, ktoré prekonáva hranice a stereotypy Kuna a Mačka, náhodní priatelia z okraja spoločnosti, trávia dni pozorovaním rušného prístavného života. Odrazu sa z jednej z lodí vynorí mačka. Ozajstná mačka, nie Kunova priateľka Mačka. Pomaly sa k nim pribl...  Čítané: (1)

Slová ostré ako šípy: Čo spôsobuje emocionálne násilie na deťoch a ako mu zabránime

16.05.2024 04:47  Anke Elisabeth Ballmann Čo spôsobuje emocionálne násilie na našich deťoch a ako mu zabránime Povinné čítanie pre každého rodiča a pre všetkých, ktorí pracujú s deťmi. V spoločnosti čoraz častejšie rezonuje téma emocionálneho násilia. Ak je páchané na deťoch, predstavuje nebezpečenstvo s ďalekosiahlymi následkami. Nel... Čítané: (1)

Akadémia jednorožcov 2: Šarlota a Plameň

15.05.2024 08:16  Julie Sykes Predstavte si školu, v ktorej na vás čaká jednorožec a s ním množstvo kúzelných dobrodružstiev! Akadémia jednorožcov je škola, ktorú by chceli navštevovať hádam všetky dievčatá. A nielen ony. Hneď po príchode im riaditeľka, slečna Prvosienková, pridelí jednorožca, s ktorým vytvoria páry na život a ...  Čítané: (1)

Nezbednica a hrdina

15.05.2024 08:16  Emily Sullivan Zlomené srdce potrebuje druhú šancu Lady Georgiana Arlingtonová urobí pre záchranu svojej rodiny všetko. Dokonca sa vydá za muža, ktorého nemiluje. Až po jeho smrti sa však naplno prejaví jej nespútaná sila a odvaha. Keď sa jej živobytie a reputácia ocitnú v ohrození, netuší komu dôverovať. Odhaliť...  Čítané: (1)

Nezbednica a hrdina

14.05.2024 02:17  Emily Sullivan Lady Georgiana Arlingtonová urobí pre záchranu svojej rodiny všetko. Dokonca sa vydá za muža, ktorého nemiluje. Až po jeho smrti sa však naplno prejaví jej nespútaná sila a odvaha. Keď sa jej živobytie a reputácia ocitnú v ohrození, netuší komu dôverovať. Odhaliť identitu záhadného nepriateľa jej mô...  Čítané: (1)

Nevzdám to! Aurel Stodola

10.05.2024 09:46  Jozef Banáš Po úspešných motivačných biografiách o Milanovi Rastislavovi Štefánikovi a Tomášovi Baťovi prináša Jozef Banáš tretí energizujúci román o jednom z najvýznamnejších svetových vedcov prvej polovice 20. storočia, Slovákovi a švajčiarskom občanovi Aurelovi Stodolovi. Tak ako sa Štefánikovi splnil jeho n...  Čítané: (1)

Ako žijú pocity?

10.05.2024 09:46  Tina Oziewicz, Aleksandra Zając Vyznáte sa vo svojich pocitoch? Táto kniha vám ich pomôže lepšie spoznať. Sympatická autorská dvojica – Tina Oziewicz a Aleksandra Zając – sa vracia s pokračovaním svojho knižného bestsellera Čo robia pocity?. Nostalgia celý rok čaká na chvíľu, keď bude môcť zo skrine vybrať škatuľu s vianočnými o...  Čítané: (1)

Harry Potter 1 - A Kameň mudrcov

07.05.2024 22:30  Joanne K. Rowlingová Prvá časť série o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi v novom exkluzívnom vydaní. Nechajte sa očariť žiarivými ilustráciami a interaktívnymi prvkami. V novom originálnom vydaní knihy Harry Potter a Kameň mudrcov zažijete tento už klasický príbeh ako nikdy predtým. Text J.K. Rowlingovej sprevádzaj...  Čítané: (1)

Tetovač z Auschwitzu, 3. vydanie

07.05.2024 02:15  Heather Morrisová Podľa skutočného príbehu slovenských Židov Laleho a Gity Sokolovcov Román, ktorý si získal srdcia viac než 13 miliónov čitateľov po celom svete. Prvá kniha z uznávanej trilógie Heather Morrisovej Tetovač z Auschwitzu teraz ako nový seriál iba na SkyShowtime. V roku 1942 Lale dorazil do tábora Aus...  Čítané: (1)

Tetovač z Auschwitzu

07.05.2024 02:15  Heather Morrisová Podľa skutočného príbehu slovenských Židov Laleho a Gity Sokolovcov Román, ktorý si získal srdcia viac než 13 miliónov čitateľov po celom svete. Prvá kniha z uznávanej trilógie Heather Morrisovej Tetovač z Auschwitzu teraz ako nový seriál iba na SkyShowtime. V roku 1942 Lale dorazil do tábo...  Čítané: (1)

Lesná škola 1: Labku na to, kamaráti!

07.05.2024 02:15  Ann-Katrin Heger, Tina Nagel Hlboko v čarovnom lese sa nachádza škola, v ktorej sa vždy deje niečo zaujímavé! Vlk Vilko a medveď Milko sú najlepší kamaráti. Vilko je skúsený stopár s výnimočným čuchom a Milko je vychýrený silák. Keď do ich školy nastúpi divá mačka Lola, najrýchlejšie stvorenie v lesnej škole, Vilko zistí, že j...  Čítané: (1)

Svätí: Fakty a zaujímavosti zo života svätých

03.05.2024 10:15  Charlotte Grossetete, Stephanie Son, Nans Grall Fakty a zaujímavosti zo života svätých Pôsobivé príbehy uzdravenia, šťastné náhody aj neustála snaha o mier – v knihe Svätí sa dozviete, čo ste možno ešte nevedeli o známych aj tých menej známych svätcoch. Životné príbehy pätnástich výnimočných ľudí dopĺňajú modlitby, portréty pripomínajúce ikony...  Čítané: (1)

Kliatba pravej lásky

02.05.2024 15:15  Stephanie Garber Začína sa krvavý boj o šťastný koniec Evangeline Foxová opustila svoju rodnú zem a vybrala sa na Nádherný Sever v nádeji, že nájde svoj šťastný koniec. Vydala sa za krásneho princa a teraz žije na honosnom zámku. No neuvedomuje si, akú veľkú cenu za túto rozprávku zaplatila. Nevie, o čo prišla, a j...  Čítané: (1)

Kliatba pravej lásky

02.05.2024 05:30  Stephanie Garber Evangeline Foxová opustila svoju rodnú zem a vybrala sa na Nádherný Sever v nádeji, že nájde svoj šťastný koniec. Vydala sa za krásneho princa a teraz žije na honosnom zámku. No neuvedomuje si, akú veľkú cenu za túto rozprávku zaplatila. Nevie, o čo prišla, a jej manžel je odhodlaný urobiť všetko pr...  Čítané: (1)