Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Ochoreli z wi-fi a elektriny: Tento pár sa odhodlal k šokujúcemu kroku!

28.02.2017 21:07  Britský pár sa rozhodol vrátiť do stredoveku. Moderné bývanie plné chemikálií a rôzneho žiarenia im malo totiž spôsobovať zdravotné problémy.

Azúrové more a horúci piesok pod nohami: Rebríček európskych pláží, kde zažijete raj na Zemi

28.02.2017 21:07  Takmer jarné počasie a prvé hrejivé slnečné lúče dávajú tušiť, že leto sa blíži, teda obdobie, kedy vyrážame za oddychom. Predstava ideálnej dovolenky sa väčšine ľudí spája s azúrovým morom a piesočnou plážou. Tu je rebríček tých najobľúbenejších pobreží podľa cestovateľov.

Najprv ho škrtili, potom zakopali. Vrahom kontroverzného Slováka znížili trest!

28.02.2017 20:05  Okrem vraždy čelia páchatelia aj obvineniu z prepadnutia čerpacej stanice, z ktorej si odniesli 12-tisíc českých korún.

Všeobecka má ďalší problém. Drucker jej stopol milióny od štátu!

28.02.2017 18:06  Všeobecná zdravotná poisťovňa je už niekoľko dní terčom kritiky za to, že jej miliónové straty majú pocítiť na vlastnej koži samotní pacienti. Teraz musí riešiť aj ďalší problém.

Slováci, pozor na nebezpečný podvod! Ak naletíte, môže vás to stáť veľa

28.02.2017 18:06  Portál finančnej správy skopírovali pravdepodobne podvodníci s možným cieľom získania údajov od klientov.

Film o zavlečení Kováča ml. a vražde Remiáša otvára staré rany. Čo na to mama nebohého Róberta?

28.02.2017 18:06  Po 22-rokoch ožije na filmovom plátne smutná minulosť mladého Slovenska. Film Únos, inšpirovaný skutočnosťami, ako zavlečenie prezidentovho syna Michala Kováča mladšieho či vražda Róberta Remiáša, pripomenie ľuďom 90-roky. Na Slovensku boli poznačené politickým bojom a vyčíňaním mafie. Na triler reaguje aj mama nebohého bývalého policajta Róberta Remiáša.

Ohavné vyčíňanie mladého muža: Zabil vlastnú babičku, na úteku sa neštítil ničoho!

28.02.2017 18:06  Najprv zabil svoju starú matku, neskôr spáchal ďalší ohavný čin. Mladík teraz čelí obvineniam z troch vrážd.

Žitňanská má Sulíka už plné zuby: Obvinenia, ktoré sa mu nebudú počúvať ľahko!

28.02.2017 18:06  Ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská nesúhlasí s tým, aby sa protiextrémistická novela trestných kódexov zneužívala v politickom boji o voličov Mariana Kotlebu . Ministerka to uviedla dnes na stretnutí s novinármi.

Kontroverzného exposlanca zachránil až Harabin! Všetci ostatní rozhodovali zle…

28.02.2017 18:06  Expolitik Peter Ďuračka preslávený výrokom „Môžete mi fajčiť môj ctený poslanecký k…“ dnes uspel na Najvyššom súde. Rozsudky súdov v jeho prípade údajného podvodu s daňami zrušil až Harabinov senát.

Škandál s cenami energií nemá konca: Matovič ukázal ďalšie predražené faktúry!

28.02.2017 17:06  Ľuďom na východnom Slovensku posiela Východoslovenská energetika upomienky za nezaplatené faktúry za energie. Povedal to dnes na tlačovej besede líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Igor Matovič. Po tom, čo premiér Robert Fico nedávno odkázal ľuďom, aby faktúry so zvýšenými cenami za energie roztrhali, spoločnosť posiela upomienky a hrozí odberateľom odpojením od energie.

Zvláštna dopravná nehoda sa skončila tragicky: Mužovo konanie nepochopíte!

28.02.2017 17:06  Netradičnú dopravnú nehodu v okrese Zlaté Moravce vyšetrujú znalci.

Milióny zo štátneho a ohrozené zdravie. Blok v Novákoch nemusel fungovať

28.02.2017 17:06  Hornonitrianske bane sú tŕňom v oku nielen obyvateľov z okolia Prievidze, ale aj ekológov. Nešetrný zdroj energie vplýva zle na naše zdravie a Slovensko okrem toho vypúšťa do ovzdušia tony emisií. Proti výrobe sa spustila už aj petícia.

Škandál s cenami energií nemá konca: Matovič ukázal ďalšie predražené faktúry!

28.02.2017 16:05  Ľuďom na východnom Slovensku posiela Východoslovenská energetika upomienky za nezaplatené faktúry za energie. Povedal to dnes na tlačovej besede líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Igor Matovič. Po tom, čo premiér Robert Fico nedávno odkázal ľuďom, aby faktúry so zvýšenými cenami za energie roztrhali, spoločnosť posiela upomienky a hrozí odberateľom odpojením od energie.

Premiérovi Ficovi je sveta žiť: Takto si užíva spoločnosť žien!

28.02.2017 15:05  Plné sály žien, ruže, vtipy a úsmevy na všetky strany. Vládna strana SMER-SD rozbehla oslavy Medzinárodného dňa žien vo veľkom štýle. Oproti minulým rokom však verným diváčkam neunikla jedna dôležitá zmena.

Matovič poslal Ficovi tvrdý odkaz: Pán premiér, zobuďte sa!

28.02.2017 14:05  Ľuďom na východnom Slovensku posiela Východoslovenská energetika upomienky za nezaplatené faktúry za energie. Povedal to dnes na tlačovej besede líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Igor Matovič. Po tom, čo premiér Robert Fico nedávno odkázal ľuďom, aby faktúry so zvýšenými cenami za energie roztrhali, spoločnosť posiela upomienky a hrozí odberateľom odpojením od energie.