Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Ako spoznať, že ste v detstve prekonali traumu? A ako z toho bludného kruhu von...

18.05.2024 21:00 Ako spoznať, že ste v detstve prekonali traumu? A ako z toho bludného kruhu von.... 7 znakov, že sa vaše vnútorné dieťa už začína uzdravovať. Každý z nás má v sebe vnútorné dieťa, ktoré riadi náš život viac, než si myslíme. Impulzivita, prehnané emócie, úzkosť, pochybnosti – telo si traumu z detstva pamätá cez pocity, nie spomienky. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Viola, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

18.05.2024 10:45 Dnes oslavuje meniny Viola, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)

Aj vaše batoľa neustále všetko rozhadzuje? Toto je dôvod, prečo by ste sa z toho mali tešiť

18.05.2024 10:45 Aj vaše batoľa neustále všetko rozhadzuje? Toto je dôvod, prečo by ste sa z toho mali tešiť. Kým upracete jeden koniec izby, vaše batoľa stíha rozhadzovať zásuvky v kuchyni. S vyhádzanými vecami sa ďalej nehrá, no už sa vrhá na skrinku s hrncami. Po čase vás to neskonale rozčuľuje. Načo to robí? Čítané: (1)

Pre Maiu už plánuje súrodenca: Chcem veľkú rodinu, priznala úprimne naša obľúbená herečka

18.05.2024 10:45 Pre Maiu už plánuje súrodenca: Chcem veľkú rodinu, priznala úprimne naša obľúbená herečka. Materstvo si užíva! Dcérka obľúbenej herečky oslávila už tretie narodeninky. ‚‚Ďakujem za najzmysluplnejšie tri roky môjho života," uviedla vo vyznaní pre Maiu jej mama a prezradila, čo ju naučilo materstvo... Čítané: (1)