Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina
Čo je to Windows Server 2019 System Insights

27.04.2019 00:39 System Insights je nová funkcia v operačnom systéme Microsoft Windows Server 2019, ktorá používa prediktívnu analýzu na predpovedanie spotreby zdrojov. Základom sú informácie a dáta z minulosti, pričom System Insights vie predpovedať aj niekoľko týždňov dopredu. Ide o jedno z prvých nasadení strojového učenia v operačnom systéme Microsoftu. Aktuálne vie System Insights poskytovať Článok sa najprv objavil na .

Prečo by ste mali ísť na košický WordCamp?

23.04.2019 13:39 Aj tento rok 11. mája sa uskutoční WordCamp Košice. V priestoroch knižnice Technickej univerzity odznejú pútavé prednášky a príbehy spíkrov spojených s WordPressom ale aj online marketingom, brand-buildingom alebo napríklad webdizajnom. #wcke2019 je skvelou príležitosťou osvojiť si nové poznatky nielen o tomto fenomenálnom systéme, ale i online marketingu, social media strategy, UX a mnoho ďalšieho. Článok sa najprv objavil na .

WebSupport podcasty počúva stále viac ľudí. Vypočujte si tých najlepších hostí a vzdelávajte sa.

23.04.2019 10:06 Už viac ako 2 roky experimentujeme s podcastami. Každý týždeň publikujeme jeden rozhovor so zaujímavou osobnosťou z online prostredia. Všetky podcasty zatiaľ vznikajú na eventoch, ktoré organizujeme pre vás a ich počúvanosť neustále rastie. Máme radosť, že v marci ste si prehrali naše podcasty viac ako 5000 krát. Ak ste naše podcasty ešte nezachytili, napraviť Článok sa najprv objavil na .

Ako môže umelá inteligencia zmeniť hackerské útoky?

20.04.2019 00:08 Hackerské útoky sú stále premyslenejšie. Black hat hackerom v ich práci môže pomôcť aj AI a machine learning. Čo to znamená pre bezpečnosť na internete a akú hrozbu skutočne predstavujú automatizované vírusy, ktoré dokážu samé myslieť? Antivírové spoločnosti, vrátane McAfee, Malwarebytes či ESET, vo svojich blogoch zaradili hrozbu automatizovaných útokov medzi top trendy v oblasti Článok sa najprv objavil na .

5 YouTuberov, ktorí nakopnú váš biznis

09.04.2019 10:09 Mnohí úspešní podnikatelia sa o svoje know-how podelia aj cez svoje YouTube shows. Vybrali sme pre vás 5 biznis YouTuberov, ktorých sa určite oplatí sledovať. Marie Forleo Marie vo svojej show Marie TV prináša zaujímavé rozhovory a delí sa o rady v oblasti biznisu aj života. Na Marie je sympatické jej energické vystupovanie, trefné otázky Článok sa najprv objavil na .

Zvýšte svoju produktivitu s appkami na plánovanie stretnutí

01.04.2019 11:08 Aplikácie na plánovanie stretnutí vám dokážu ušetriť množstvo času a energie. Ak ich, pravdaže, využívate správne. Vybrali sme pre vás sedem appiek s množstvom funkcií, ktoré vám a vašim klientom uľahčia život. Calendly Čistý dizajn a jednoduché ovládanie – aj preto Calendly patrí medzi favoritov. Vďaka nemu si s vami klienti dokážu naplánovať stretnutia bez Článok sa najprv objavil na .