Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Znepríjemňujú vám život rôzne zvieratá? Odplašte ich účinným spôsobom

24.07.2019 00:11 R ocirc zne typy neželaných zvierat vás dokážu prekvapiť nielen v nbsp rodinnom dome, ale aj v nbsp byte. Hoci z nbsp pohľadu bývania v nbsp paneláku je riziko o nbsp niečo nižšie, aj tak tam stále je. nbsp

Mikrovlnná rúra ako nenahraditeľná súčasť každého moderného domova

24.07.2019 00:11 Mikrovlnná rúra alebo aj miktovlnka ako ju skoro všetci nazývame patrí medzi najužitočnejšie kuchynské spotrebiče, ktoré nám náš každodenný život podstatne zjednodušujú. nbsp Doba ide stále dopredu a nbsp technol oacute gia tiež a ak ste si doteraz mysleli, že mikrovlnná rúra je výlučne len na ohrievanie jedla, vyvedieme vás z nbsp omylu.

Apple predstavil nové modely iPhonov. Zákazníci staré modely začali predávať na bazároch

23.07.2019 00:41 Apple každý rok prichádza s novými modelmi iPhonov. Kým pred piatimi rokmi bol v kurze kompaktný štvorpalcový iPhone 5c, v súčasnej dobe sa do popredia predierajú sk ocirc r v auml čšie smartphony. Obrovský zlom nastal v roku 2014, kedy cupertinská spoločnosť predstavila iPhone 6, ktorý sa stal najpredávanejším iPhonom v ocirc bec.

Čína pomaly, ale isto dobieha etablovaných výrobcov smartfónov

22.07.2019 00:11 Dlhé roky sme v nbsp našich vreckách nosili smartf oacute ny primárne výrobcov ako Samsung, Sony či Apple. Posledné niekoľko rokov sa však pomaly, ale isto otáča v nbsp prospech dovtedy menej známych značiek, ktoré sa dnes stavajú etablovanými spoločnosťami dobývajúcich naše domácnosti. nbsp

Ako vybrať lacný televízor na mieru?

22.07.2019 00:11 Pokazil sa Vám starý televízor a potrebujete zaň náhradu alebo vám už jednoducho nestačia jeho vlastnosti? Časy, kedy bola na trhu len hŕstka modelov, z ktorých ste si vybrali podľa šírky peňaženky, sú už dávno preč. Obchody sú dnes preplnené širokým sortimentov produktov od r ocirc znych výrobcov a každý z nich ponúka iné parametre. Ako sa v nich zorientovať a na čo by ste sa mali zamerať, aby bol televízor presne podľa Vašich predstáv?

Novy produkt 20 SMD LED bodová žiarovka 2.5W GU10 245Lm s hliníkovým telom

17.07.2019 00:32 LED bodová žiarovka ktorá nahrádza klasickú bodovú halogénovú 20 25W žiarovku. Použitie je široké, ako v domácnostiach, obchodoch, hoteloch, reštauráciách, interiéroch, výkladoch.

Energie nie je nikdy dosť

16.07.2019 00:14 Každý získava energiu iným sp ocirc sobom. Niekto preferuje dobrý spánok, iný sa zrelaxuje a dobije pri práci v záhrade. Dobrým pomocníkom je aj dobrá kniha, či kvalitný film. Sp ocirc sobov je nepreberné množstvo, stačí si vybrať ten správny a nám blízky. Naše telo a myseľ určite pookreje aj krátkou rannou rozcvičkou alebo trebárs návštevou blízkeho.

LED ziarovka 150 LED nahrádza 50W žiarovku

15.07.2019 00:09 Nahrádza klasickú žiarovku. Použitie je široké, ako v domácnostiach, obchodoch, hoteloch, reštauráciách, interiéroch, výkladoch, skladových priestoroch a pristoroch s častým vypínacím a zapínacim cyklom. Odporúča sa používať v interiéry, v kombinácii so správnym svietidlom aj v exteriéry. Vzhľadom na jej rozmery treba dobre zvážiť jej použitie v správnom svietidle. Má vynikajúcu svietivosť a prenikavé svetlo, odporúčame sa vyhýbať priamemu pohľadu do žiarovky.

LED lacné, efektívne, dobré?

09.07.2019 00:36 Každý z nás už asi počul o LED žiarovkách, nie všetci však vedia, aké skutočné výhody prinášajú LED žiarovky v porovnaní s klasickými halogénovými žiarovkami. Poďme sa na ne pozrieť!