Rozšírené hľadanie
Streda 15. Máj 2024 |
meniny má Žofia
Tesla pridáva Cybertrucku konečne poriadne off-road funkcie

30.04.2024 15:15 Hoci by sa mohlo zdať, že Tesla Cybertruck je ideálny pick-up aj do náročnejšie terénu, prvé praktické testy ukázali, že tomu tak vôbec nie je. Naopak, Cybertruck museli zachraňovať zo zapadnutých kútov sveta jeho „smrdľaví“ konkurenti. Prečítajte si celý článok »

Harbinger Motors tvrdí, že jeho EV do konca roka cenou porazia spaľováky

30.04.2024 15:15 Harbinger Motors je americký startup založený v roku 2021. V tíme asi 100 ľudí sa nachádza skupina odborníkov, ktorí pracovali v spoločnostiach Coda, Faraday Future, Canoo a Tesla. Z Tesly pochádza aj výrobný riaditeľ Gilbert Passin, ktorý riadil budovanie fabriky Tesly vo Fremonte. Prečítajte si celý článok »

DJI má v ponuke ďalší skvelý dron, 4K natočíte aj s minimálnym rozpočtom

30.04.2024 15:15 Spoločnosť DJI netreba špeciálne predstavovať. V ponuke má širokú ponuku rôznych produktov, mnohí ju poznajú najmä vďaka špičkovým dronom. Spoločnosť práve tento segment rozšírila o nový model. Avšak nečakajte žiadnu vlajkovú loď. Prečítajte si celý článok »

Meta sa bude zrejme spovedať EÚ, má zanedbávať boj proti ruským dezinformáciám

30.04.2024 15:15 Európska komisia by mala v priebehu tohto týždňa zverejniť správu venovanú sociálnym sieťam Facebook a Instagram spoločnosti Meta a jej aktívnemu boju proti šíreniu dezinformácií. Regulátori majú podľa informácií denníka Financial Times vážnu obavu, či Meta robí dosť proti zneužívaniu jej platforiem zahraničnými aktérmi. Prečítajte si celý článok »

CUPRA Formentor prichádza v omladenom dizajne, za ktorým sa otočí každý

30.04.2024 15:15 Automobilka CUPRA je na trhu pomerne krátko, ale už za ten čas sa stihla dostať do povedomia ľudí aj svojim SUV modelom Formentor. Teraz prišiel čas na jeho facelift. Už pôvodný model budil všade pozornosť, teraz to bude platiť dvojnásobne. Prečítajte si celý článok »

Toto sú 3 najužitočnejšie kalkulačky v Sociálnej poisťovni

30.04.2024 15:15 O tom, že kalkulačka je skvelý vynález sa môžete veľmi ľahko presvedčiť aj vtedy, keď zavítate na stránky Sociálnej poisťovne. Portál ich ponúka hneď niekoľko, pripravené sú pre 5 oblastí, konkrétne pre SZČO, pre dobrovoľne poistenú osobu, pre dôchodcov, pre výpočet rodičovského príspevku a na výpočet dávky v nezamestnanosti. Prečítajte si celý článok »

Najlacnejší Philips s 3-stranným Ambilightom teraz stojí o takmer 40 % menej

30.04.2024 05:15 Elektronika neustále klesá na cenách, čo je pre nás ako spotrebiteľov len a len dobre. Dnes sme objavili parádnu zľavu na síce menší, ale zato výborne vybavený televízor Philips, ktorý je preslávený systémom Ambilight! Prečítajte si celý článok »

Italdesign Quintessenza – Taliani to fakt vedia!

29.04.2024 18:30 Autosalón v Pekingu je plný prekvapení – a konceptov. „Taliani“ sa pochválili elektromobilom s excelentným výkonom a fantastickým dizajnom prinášajúci charakteristický rukopis, čo je v dnešnej doba skôr raritou, ako pravidlom. Prečítajte si celý článok »

Nothing Phone – krása sa skrýva v detailoch

29.04.2024 18:30 Do redakcie sa nám konečne dostal očakávaný a cenovo dostupný smartfón od britskej značky Nothing. Phone síce spredu i zboku môže pripomínať iPhone, no zadná strana je celkom iná liga. Prečítajte si celý článok »

Tiangong je najrýchlejšie chodiaci humanoidný robot na svete, čím ešte prekvapí?

29.04.2024 18:30 Čína je známa svojim rýchlym vývojom, čo dokazuje aj to, že predstavila plne elektrického humanoidného robota s názvom Tiangong. Zaujme najmä svojou schopnosťou chodenia. Konkrétne ho oficiálne uviedlo Inovačné centrum humanoidných robotov v Pekingu. Prečítajte si celý článok »

Čo dostanete v novom MG HS len za 26 470 €?

29.04.2024 18:30 MG je ďalšia značka po SsangYong-u, ktorej doménou je výroba vozidiel typu SUV . Niet sa čomu diviť, veď ide o najžiadanejšie a najobľúbenejšie vozidlá. Ak sa pozriete bližšie na ponuku modelov SsangYong a MG zistíte, že prichádzajú na trh s nápadito podobne vybavenými SUV a na rozdiel od iných aj za výhodnejšie ceny. Prečítajte si celý článok »

600 km za 10 minút? CATL odhalil batériu LFP s najrýchlejším nabíjaním

29.04.2024 18:30 Najväčší výrobca batérií na svete, čínska spoločnosť Contemporary Amperex Technology , ohlásila v polovici augusta minulého roku lítium-železo-fosfátové batérie so superrýchlym nabíjaním s názvom Shenxing. Prečítajte si celý článok »

3 skvelé smart hodinky do 499 eur. Zlákajú vás športové alebo smart funkcie?

29.04.2024 18:30 Smart hodinky sú dnes veľmi populárnym príslušenstvom k smartfónu. V mnohých prípadoch vyzerajú ako klasické analógové hodinky, avšak dajú vám oveľa viac informácií. Ako si vybrať tie správne do 499 eur? Prečítajte si celý článok »

Nová Formula E prekonáva aj monoposty F1, dostáva pohon všetkých štyroch kolies

29.04.2024 18:30 Formula E a Medzinárodná automobilová federácia predstavili nový, medzigeneračný vývojový stupeň plne elektrického monopostu GEN3 Evo. Je rýchlejší a dravší, rieši ale aj neduhy pôvodnej 3. generácie. Zatiaľ čo samotný monopost sa šampionátu darí postupne vylepšovať, dlhodobo sľubované rýchle nabíjanie počas pretekov je zatiaľ v nedohľadne. Prečítajte si celý článok »

Vylepšený Ford E-Transit má teraz brutálny dojazd

29.04.2024 07:45 Ford predstavil obľúbený E-Transit s lepším dojazdom, čo dáva z tomuto užitočnému pomocníkovi ešte viac možností využívania. E-Transit je najpredávanejšia elektrická dodávka v Európe, najbližší konkurent predáva len jednu pätinu toho, čo dokáže umiestniť na trh Ford. Prečítajte si celý článok »