Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
S elektronickým ohradníkom Reedog vám už pes neutečie

30.01.2017 09:32 V súčasnej dobe sa veľa majiteľov psov stretáva s tým, že ich štvornohý miláčik zo záhrady uteká. Z tohto dôvodu sa do popredia dostávajú elektronické ohradníky, ktoré udržia psa vo vymedzenom priestore. Toto riešenie nachádza uplatnenie aj v prípade, že nechcete, aby si pes urobil hracie ihrisko z vašich upravených záhonov. V nasledujúcich riadkoch sa ... Príspevok S elektronickým ohradníkom Reedog vám už pes neutečie zobrazený najskôr Pisem.sk.

Interiérové dvere: Kým ich kúpite, dotknite sa ich

26.01.2017 18:00 Dvere sú najčastejšie používaným prvkom interiéru, preto ich kvalita by mala byť pre nás rovnako dôležitá ako ich vzhľad pre celkovú atmosféru priestoru, pre ktorý sú určené. Jedine osobne Svoje budúce dvere by ste si mali pozrieť nielen v katalógu, ale aj naživo. Návšteva dodávateľskej firmy sa vám rozhodne oplatí: Overíte si kvalitu povrchovej úpravy ... Príspevok Interiérové dvere: Kým ich kúpite, dotknite sa ich zobrazený najskôr Pisem.sk.

2 najčastejšie chyby v daňovom priznaní

26.01.2017 18:00 Pokiaľ vaše príjmy za rok 2016 boli vyššie ako 1901,67 eur, náleží vám povinnosť podať daňové priznanie. Pokiaľ však už tieto príjmy boli zdanené, vybraním dane sa vaša daňová povinnosť považuje za splnenú. Ak ste však ako autor podpísal s platiteľom honorára dohodu o nezrazení zrážkovej dane, musíte svoj príjem z honorárov zdaniť sám v daňovom priznaní. Daňové priznanie ... Príspevok 2 najčastejšie chyby v daňovom priznaní zobrazený najskôr Pisem.sk.

Kritéria výberu garážovej brány

26.01.2017 16:30 Garážová brána nie je iba estetický doplnok vášho domova. Podmienky vhodnej brány sa týkajú nielen vzhľadu, ale aj bezpečnosti, nákladov na starostlivosť alebo údržbu. Bezpečnosť Garážová brána by mala v prvom rade spĺňať predovšetkým kritérium bezpečnosti, akými je stabilná konštrukcia s výstuhami a precízne vedenie koľajníc znemožňujúce vykoľajenie brány, ktorá sa pri plnom otvorení musí v priehlbine zastaviť. ... Príspevok Kritéria výberu garážovej brány zobrazený najskôr Pisem.sk.

Bezpečná jazda počas zimy? Samozrejme, že sa to dá!

18.01.2017 16:41 Pre vodičov je zimné obdobie takpovediac nebezpečné. Určite ste zaznamenali množstvo nehôd, ktoré sa v poslednej dobe udiali, a to pochopiteľne nechce zažiť nikto z nás. Zamysleli ste sa nad tým, prečo sa to vlastne stalo? Nedodržal vodič predpísanú rýchlosť, dostal na ceste šmyk alebo nemal prezuté letné pneumatiky za zimné? Dôvodov môže byť samozrejme mnoho, no poďme ... Príspevok Bezpečná jazda počas zimy? Samozrejme, že sa to dá! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Obrazy sú modernými doplnkami každého interiéru

18.01.2017 12:10 V súčasnej dobe existuje nespočetné množstvo bytových doplnkov, pričom niektoré sú príliš gýčovité a iné sa zase nehodia do štýlu interiéru. No nič nepokazíte takým obrazom, pretože ten pristane každej miestnosti, či už sa jedná o detskú izbu, chodbu či obývačku. Stačí zvoliť iba vhodný motív. V obývacej izbe sa bude vynímať príroda, v detskej ... Príspevok Obrazy sú modernými doplnkami každého interiéru zobrazený najskôr Pisem.sk.

Montované haly majú pestré využitie

17.01.2017 10:07 V súčasnej dobe sa začína ekonomika spamätávať z ekonomickej krízy, ktorá vypukla pred niekoľkými rokmi. O rozkvetu obchodu svedčí zvýšený dopyt po montovaných halách, ktoré nachádzajú široké uplatnenie naprieč rôznymi odvetviami. Slúžia napríklad ako nenáročné výrobné haly, väčšie dielne, sklady na uskladnenie materiálu, stajne pre dobytok a kone, ba dokonca aj ako veľké garáže pre ... Príspevok Montované haly majú pestré využitie zobrazený najskôr Pisem.sk.

Originálne darčeky s fotografiou potešia každého oslávenca

16.01.2017 15:05 V súčasnej dobe sa do popredia predierajú originálne a nevšedné darčeky, s ktorými sa oslávencovi vryjete do pamäti. Síce tomuto segmentu dominujú predovšetkým zážitkové darčeky, no sú príliš nákladné a len málokto si môže dovoliť kúpiť svojmu kamarátovi zoskok padákom. Cenovo prijateľnejšie, ale zároveň o nič menej originálne sú darčeky s fotografiami, ako sú hrnčeky, ... Príspevok Originálne darčeky s fotografiou potešia každého oslávenca zobrazený najskôr Pisem.sk.

Všetko pre zdravý spánok

06.01.2017 14:32 Najnovšie výskumy ukazujú, že skoro polovica populácie na svete má problémy so spánkom. Je to alarmujúce číslo. Prespíme tretinu života a spánok je naša nevyhnutná základná fyziologická potreba tak ako aj s jedlo a pitie. Nespavosť už začala patriť medzi civilizačné choroby ako je rakovina, či alergie. Ideálne by sme mali prespať nerušene 8 hodín, ale skutočne je ... Príspevok Všetko pre zdravý spánok zobrazený najskôr Pisem.sk.