Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Nakupovanie cez internet sa oplatí! Prečo?

27.02.2017 20:38 Nakupovanie cez internet uprednostňuje stále čoraz viac ľudí. Tento spôsob nakupovania je predovšetkým mimoriadne prehľadný a behom krátkej chvíle to zvládne skutočne každý, a to i menej technicky zdatná osoba! Pýtate sa, prečo uprednostniť práve tento spôsob nákupu? Výber produktov priamo z pohodlia domova, porovnanie cien i kvality sortimentu jednotlivých predajcov na jednom mieste, referencie od ostatných zákazníkov či výrazne ... Príspevok Nakupovanie cez internet sa oplatí! Prečo? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Operatívny lízing prináša aj tieto výhody

27.02.2017 20:38 Pri nadobudnutí vozidla existujú viaceré alternatívy financovania. A to buď zaplatenie auta vlastnými zdrojmi, úver, bežný lízing, prípadne operatívny lízing. Práve posledne menovaná možnosť prináša množstvo výhod, ktoré zaujmú najmä podnikateľov. V tomto článku vám ich bližšie priblížime. Auto bez vstupných nákladov Azda najväčším plusom, ktorý ponúka operatívny lízing, je absencia vstupných nákladov. Zvyčajne nie ... Príspevok Operatívny lízing prináša aj tieto výhody zobrazený najskôr Pisem.sk.

Finančný sprostredkovateľ

27.02.2017 10:09 Oblasť finančných služieb spadá pod terciárny sektor národného hospodárstva. Aj keď na finančnom trhu pôsobí veľký počet inštitúcii, ich činnosť ja navzájom odlišná. Niektoré sa orientujú len na jeden segment, iné zase poskytujú finančné služby komplexne alebo sa zameriavajú len na finančné poradenstvo. Hlavným prínosom finančného sprostredkovateľa je ušetriť klientovi čas, ktorý môže venovať inak. ... Príspevok Finančný sprostredkovateľ zobrazený najskôr Pisem.sk.

Winners Group, správna cesta

27.02.2017 10:09 Dnes už na územiach jednotlivých národných ekonomík nájdeme viacero subjektov, ktoré sa zaoberajú finančným sprostredkovaním. V každej ekonomike sú však odlišné, rovnako aj produktové zameranie spoločností sa líši. Niektoré sa primárne orientujú na poskytovanie jediného produktu, ktorý sa snažia diverzifikovať. Ako príklad týmto smerom orientovaného hospodárskeho subjektu možno uviesť banky či poisťovne, ktoré sa orientujú ... Príspevok Winners Group, správna cesta zobrazený najskôr Pisem.sk.

Čističky vzduchu odstránia škodliviny z vašej domácnosti

25.02.2017 16:10 V súčasnej dobe sa veľa ľudí trápi s nepríjemnými migrénami, celoročnou nádchou, pálením v očiach a v krku. Zdravotný stav človeka môže zhoršovať domáce prostredie s nahromadenými škodlivými látkami vo vzduchu. Do miestností ľahko prenikne vonkajší smog. No za zlou kvalitou vzduchu stojí aj zlé kurivo, starý plynový sporák produkujúci splodiny či elektrosmog zo spotrebičov. ... Príspevok Čističky vzduchu odstránia škodliviny z vašej domácnosti zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako sa chrániť pred ransomwarom, aby ste neprišli o životne dôležité firemné dáta

24.02.2017 18:40 Zapnete si počítač, aby ste dokončili svoju prácu zo včera. Lenže namiesto toho, aby ste ju mohli dokončiť, vás zastihne nemilá správa – ak nezaplatíte, tak k vašim dátam stratíte prístup. Navždy. Aj takýmto nekalým spôsobom sa kyber zločinci snažia od ľudí a firiem získať nemalé peniaze. Ak sa vám už niečo podobné stalo, tak viete, že ... Príspevok Ako sa chrániť pred ransomwarom, aby ste neprišli o životne dôležité firemné dáta zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako tráviť voľný čas na Liptove

24.02.2017 18:40 Človek by si mal dopriať odpočinok počas celého roka a nie len na jeden týždeň v lete. Taktiež netreba stále za oddychom cestovať iba do zahraničia. Na Slovensku máme tiež množstvo miest, kde je krásne a dá sa relaxovať. Napríklad taká dovolenka na Liptove ponúka všetko, čo človek potrebuje. Nudiť sa tu nebudete dokonca ani ... Príspevok Ako tráviť voľný čas na Liptove zobrazený najskôr Pisem.sk.

Hydroizolácia pivnice

24.02.2017 18:40 Plánujete stavbu podpivničeného domu? Máte to poriadne premyslené? Nestačí totiž poznať len základné vecí, ako stavebný materiál, rozmery či ekonomická záťaž. Mali by ste dôkladne poznať aj možnosti hydroizolácie, aby ste predišli vlhkým múrom. Platí to aj v prípade, že máte bezproblémový pozemok v suchej oblasti. Veľmi dôležité je poznať aj hydrogeologické pomery na pozemku. ... Príspevok Hydroizolácia pivnice zobrazený najskôr Pisem.sk.

Liečba atopického ekzému

24.02.2017 18:40 Atopický ekzém je zápalové kožné ochorenie, ktoré môže človeka sprevádzať po celý život. Aj keď vekom môžu príznaky samovoľne ustupovať, medicína nedokáže pacienta ekzému zbaviť úplne. Pri trpezlivom dodržiavaní správnej starostlivosti a liečebných opatrení, je však možné dostať priebeh ekzému pod kontrolu.  Čo je pri liečbe kľúčové. Diagnózu atopická dermatitída môže vždy stanoviť len lekár špecialista ... Príspevok Liečba atopického ekzému zobrazený najskôr Pisem.sk.

Moderný spôsob vzdelávania zamestnancov

23.02.2017 20:19 Každý jeden zamestnanec by mal okrem mzdy získať za svoju prácu v spoločnosti aj možnosť kariérne rásť, prípadne sa aspoň neustále vzdelávať. Čerpať novinky z danej oblasti tak, aby dokázal vylepšiť svoju prácu, kráčať s dobou a rozvíjať sa. Na to by mal myslieť aj každý zamestnávateľ a svojim podriadeným ponúknuť náležité možnosti na sebavzdelávanie. ... Príspevok Moderný spôsob vzdelávania zamestnancov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako si vybrať dodávateľa bazéna?

23.02.2017 11:05 Snívanie o vlastnom bazéne býva idylické a zvyčajne nezahŕňa obrazy trhlín v železobetónovej vani, ani komplikácie pri inštalácii technológie alebo atrakcií. Ako však mať istotu, že práve vďaka vášmu dodávateľovi sa nepríjemným skúsenostiam vyhnete? Pozrite sa na jeho úspešne zrealizované stavby. Ak sú medzi nimi aj plavecké bazény, je takmer isté, že si vyberáte kvalitu. ... Príspevok Ako si vybrať dodávateľa bazéna? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ekologické sušiče rúk

23.02.2017 11:05 Sušiče rúk začínajú pomaly, ale isto „ovládať“ hotelové, reštauračné i verejné toalety. Väčšina klientov má práve z tohto dôvodu pocit, že papierovým utierkam či neefektívnym elektrickým sušičom „odzvonilo“,  čo je v podstate aj pravda. Vysušiť si ruky behom pár sekúnd rýchlo a jednoducho je snom nejedného zákazníka, čiže ak vlastníte hotel, reštauráciu alebo bar, je na čase, aby ... Príspevok Ekologické sušiče rúk zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako byť o krok pred zlodejmi? GPS lokátor do auta ochráni viac!

17.02.2017 16:41 Každý deň sme svedkami niekoľkých krádeží áut. Možno ste boli aj vy svedkami práve takejto nepríjemnej udalosti vo svojom okolí. A je možné, že ste to už zažili aj na vlastnej koži. Nech je pravda aká je, šikovných zlodejov je čoraz viacej a nikdy nevieme, kedy sa im zapáči práve naše auto alebo iný druh ... Príspevok Ako byť o krok pred zlodejmi? GPS lokátor do auta ochráni viac! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pamäťová pena, dar z vesmíru

17.02.2017 16:41 Zrejme si myslíte, že astronautika sa vás nijako netýka. Že ani len náhodou nemôžete prísť do styku s výrobkami a materiálmi používanými vo vesmíre. Môžete a prichádzate. Noc čo noc. Minimálne tí, ktorí používajú na svojich lôžkach matrace vyrobené z pamäťovej alebo tiež viskoelastickej peny. Cíťte sa ako astronauti Pamäťová pena bola pôvodne vyvinutá NASA a prioritne bola zhotovená pre ... Príspevok Pamäťová pena, dar z vesmíru zobrazený najskôr Pisem.sk.