Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Nový Boxer: Peugeot objavil spôsob, ako potešiť podnikateľov

31.03.2017 21:31 Peugeot v kategórii dodávok začal používať nové 2.0 BlueHDI Diesel motory z dielne PSA. Tie francúzska automobilka skúšala od roku 2013 v kategórii SUV aj hatchback a osvedčili sa. Podľa výsledkov ide o efektívnejšie a výkonnejšie motory, ktoré produkujú výrazne menej emisií. Kombináciu nižšej spotreby a vyššieho výkonu ocenia skutočne všetci podnikatelia, ktorí hľadajú dodávku ... Príspevok Nový Boxer: Peugeot objavil spôsob, ako potešiť podnikateľov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Lyžiarske nohavice sú základom každej lyžiarskej výbavy!

29.03.2017 17:43 Lyžovanie je jedným z najobľúbenejších, ale i najnebezpečnejších zimných športov, pri ktorom sa veľa krát zapotíme. Práve z tohto dôvodu je dôležité vybrať si prvotriednu a bezpečnú lyžiarsku výbavu, ktorej súčasťou by mali byť špičkové lyžiarky Lange, komfortná lyžiarska helma, ochranné okuliare na tvár, ale i kvalitné lyžiarske oblečenie, ktoré nám zaručí stopercentné teplo a pohodlie počas celého dňa! Ak ... Príspevok Lyžiarske nohavice sú základom každej lyžiarskej výbavy! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pisoár bez vody

29.03.2017 13:10 Zariaďujete si nové bývanie a premýšľate o pisoári, ktorý sa postupne stáva súčasťou mnohých moderných domácností? Vlastníte reštauráciu, hotel alebo wellness centrum a chcete pre svojich klientov zabezpečiť maximálny komfort? Pisoáre boli kedysi považované za zbytočnosť a akýsi luxus, no to je dnes už minulosťou. Pýtate sa, aké výhody poskytuje pisoár bez vody? Poznáte výhody bezvodného pisoáru? V súčasnosti môžeme ... Príspevok Pisoár bez vody zobrazený najskôr Pisem.sk.

Daňové priznanie bez chyby a bez stresu

29.03.2017 13:10 Koniec marca je tu čo nevidieť a ak plánujete podať daňové priznanie za rok 2016 v riadnom termíne, je najvyšší čas pustiť sa do jeho vypĺňania. Aby ste mali všetko správne, využite možnosť vyplniť daňové priznanie online. V jednoduchosti je krása Možno patríte k hŕstke všestranne šikovných, pre ktorých sú hračkou aj daňové formuláre a ... Príspevok Daňové priznanie bez chyby a bez stresu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pohyb a zdravá strava je to, čo potrebuje najmä mladá generácia

29.03.2017 11:43 Zaradiť do jedálnička zdravú stravu natrvalo, je pre mnohých mladých ľudí len akýmsi snom. Ľudia sa postupne, ale isto prestávajú hýbať, uprednostňujú fast-foody a nedokážu si navyknúť na zdravšie stravovacie návyky. A výsledok? Obezita, vysoké riziko infarktu či mnohé závažné ochorenia, ktoré trápia nielen staršie, ale už aj mladšie ročníky. Počas dňa nestíham prijať dostatočnú dávku vitamínov. ... Príspevok Pohyb a zdravá strava je to, čo potrebuje najmä mladá generácia zobrazený najskôr Pisem.sk.

Tip na originálny darček pre ženu, s ktorým zabodujete

22.03.2017 09:01 Darček pre ženu nemusí mať vždy klasické kontúry. Šperk, bižutéria, parfum či niečo sladké je síce klasikou, ktorá vždy poteší, ale pri vymýšľaní tejto pozornosti chýba originalita a snaha o nekonvenčnosť. Preto tentokrát skúste vašej partnerke, mame či sestre venovať niečo, čo by ani zďaleka nečakala, no túto vec ocení a aj prakticky využije. Tipom ... Príspevok Tip na originálny darček pre ženu, s ktorým zabodujete zobrazený najskôr Pisem.sk.

Košele ako samozrejmosť dámskeho šatníka

20.03.2017 10:33 Košele sú evergreenom v dámskom šatníku. Pri tomto kuse oblečenia máte vždy istotu, že nikdy nevyjde z módy a vždy bude aktuálnym. Navyše, košeľu dokážete zladiť s čímkoľvek a doladiť ju na akúkoľvek príležitosť. So slušnými nohavicami a sakom do práce či na spoločenskú udalosť, v ležérne zastrčenej košeli v jeansoch zas môžete vyraziť večer ... Príspevok Košele ako samozrejmosť dámskeho šatníka zobrazený najskôr Pisem.sk.

Kam sa vybrať oddychovať počas predĺženého víkendu?

20.03.2017 10:33 Každému padne občas vhod dopriať si voľno na viac než dva dni, ktoré ponúka štandardný víkend, a vybrať sa niekde na zaujímavé miesto stráviť víkend predĺžený. Práve ten prináša ideálnu možnosť, ako zrelaxovať, dobiť sa novou energiou tak, aby sme bežné životné úlohy zvládali lepšie, než doteraz. Takisto je predĺžený víkend príležitosťou na utuženie vzťahu ... Príspevok Kam sa vybrať oddychovať počas predĺženého víkendu? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako si môžete moderne oživiť vašu domácnosť?

17.03.2017 13:30 Záclony a závesy sa už od nepamäti tešia veľkej obľube. Vieme si nimi spríjemniť interiér a zútulniť domov. Čo však robiť v prípade, ak túžime po technickejšom riešení tienenia našej domácnosti? Je vám blízky japonský štýl bývania? Aj tu je na výber niekoľko riešení. Jednou z nich sú japonské panelové steny. Ide o pevné pásy látok,  zaťažené ťažítkom v spodnom ... Príspevok Ako si môžete moderne oživiť vašu domácnosť? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Odstraňujte škvrny z látkových sedačiek jednoduchšie

05.03.2017 10:41 Ak ste sa rozhodli zakúpiť si látkovú sedačku, určite ste sa nevyhli strachu z toho, čo sa stane, keď vašu krásnu novú sedačku zasiahne prvá škvrna. Nech je snaha akákoľvek, zvieratá, deti, naša nepozornosť a mnohé iné riziká sú zárukou toho, že skôr či neskôr sa prvá škvrna vašej sedačke pritrafí. Čo teda robiť, aby ste nemuseli ... Príspevok Odstraňujte škvrny z látkových sedačiek jednoduchšie zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako sa zbaviť predčasnej ejakulácie?

05.03.2017 10:41 Predčasná ejakulácia? Ide o záležitosť, ktorá je pre mnohých mužov veľmi nepríjemná a neradi sa o nej zhovárajú. A to ňou trpí takmer 10% mužskej populácie, ktorá žije sexuálnym životom. Táto sexuálna porucha sa charakterizuje ako stav, kedy dochádza ku ejakulácii spravidla do pár sekúnd, maximálne do dvoch minút po tom, čo penis vojde do pošvy, alebo ak je ... Príspevok Ako sa zbaviť predčasnej ejakulácie? zobrazený najskôr Pisem.sk.