Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina
Erektilná dysfunkcia už nemusí byť pre vás problém a trápenie

25.01.2018 10:34 Erektilná dysfunkcia je jednoducho povedané porucha erekcie. Ide o sexuálny problém postihujúci mužov. Prečo problém? Ide totiž o neschopnosť penisu udržať stoporenie adekvátny čas a v dostatočnej tuhosti na to, aby mohol mať muž pohlavný styk. V dnešnej uponáhľanej dobe je to celkom častý jav, dokonca už aj u mladých mužov. Okrem toho, že rozmach ... Príspevok Erektilná dysfunkcia už nemusí byť pre vás problém a trápenie zobrazený najskôr Pisem.sk.

5 romantických výletov po Slovensku autom

18.01.2018 09:07 Ak si chcete spraviť ničím nerušený výlet s svojou polovičkou, samým sebou alebo svojím 4-nohým priateľom, či celou veľkou famíliou a plánujete opustiť hlavné mesto, máme pre vás pár jednoduchých tipov, kam sa bezproblémov dostanete aj priestranným  autom ako Opel Mokka, kde sa dozadu zmestia až 3 dospelí. Banská Štiavnica Ak sa vyberiete k najvyššie položenému tajchu  a to ... Príspevok 5 romantických výletov po Slovensku autom zobrazený najskôr Pisem.sk.

Nový krb alebo kachle? Jedine zo ZOP plus!

16.01.2018 21:07 Plánujete kúpiť nový krb alebo kachle, ale neviete nájsť spoločnosť, ktorá by vám ich ponúkla kvalitné a za dobrú cenu? Už ďalej nehľadajte, je tu ZOP! Kúpa krbu nie je práve najjednoduchšia činnosť, ktorá môže človeka postihnúť. Aj keď postihnúť určite nie je správne slovo, ktoré sa spája s kúpou a stavbou krbu. Krby, kachle a ... Príspevok Nový krb alebo kachle? Jedine zo ZOP plus! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Z čoho všetkého by sme mali odvádzať dane a nevieme o tom?

04.01.2018 12:33 Povinnosť platenia daní je na Slovensku veľmi obľúbenou témou. V úvodzovkách. Dane na nás číhajú na každom rohu a ukrajujú nám z našich ťažko zarobených peňazí. Sú však aj ďalšie segmenty, kde sa daňovej povinnosti nevyhnete. Daň z predaja nehnuteľnosti Podnikať s nehnuteľnosťami nemusí byť vždy také jednoduché. Ak si myslíte, že kúpite, následne prerobíte ... Príspevok Z čoho všetkého by sme mali odvádzať dane a nevieme o tom? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Kedy písanie bakalárskej práce radšej odložiť?

04.01.2018 12:33 Dnes sa pozrieme na problém písania záverečných prác trochu z iného uhla. Kedy v našich hlavách nie je dostatok priestoru na písanie týchto dôležitých prác a čas nad nimi strávený je kontraproduktívny? Prokrastinačné dni Prokrastinácia ja veľký moderný problém, ktorý postihuje najmä mladšiu populáciu. Aj vďaka prokrastinácií môžeme byť produktívni, no v úplne iných oblastiach, ... Príspevok Kedy písanie bakalárskej práce radšej odložiť? zobrazený najskôr Pisem.sk.