Rozšírené hľadanie
Sobota 1. Jún 2024 |
meniny má Žaneta
Modestep má nové skladby, vystúpi na študentskom festivale v Bratislave

30.04.2019 15:07 Hoci bola táto britská elektronická formácia posledné roky v úzadí, dnes prichádza s čerstvými EP Echoes rovno na májový AmosFest. V sobotu 11. mája sa v Mlynskej Doline môžete tešiť na legendárny Modestep. Skupina, ktorý vznikla v roku 2010 okrem najväčších svetových festivalov vystúpila už aj na Grape alebo Uprisingu. Od svojho vzniku stihla vydať dve štúdiové albumy a už The post Modestep má nové skladby, vystúpi na študentskom festivale v Bratislave appeared first on music ZONE.

Na CityFeste v Piešťanoch vystúpia Ego, Horkýže Slíže, Slniečko aj tajný interpret z Anglicka!

29.04.2019 15:11 Program 6. ročníka mestského festivalu v centre Piešťan zaujme všetky vekové kategórie. Organizátori už avizovali koncert kapely Horkýže Slíže, ďalším zverejneným menom je piešťanská legenda Slniečko alebo Punto a rybacé hlavy. A po dlhšom čase sa vo svojom meste predstaví aj raper Ego. Meno zahraničného interpreta usporiadatelia zatiaľ taja. Silný program prechádzajúceho ročníka chcú organizátori The post Na CityFeste v Piešťanoch vystúpia Ego, Horkýže Slíže, Slniečko aj tajný interpret z Anglicka! appeared first on music ZONE.

Evanescence konečne vystúpia na Slovensku!

29.04.2019 11:08 Symfonicko-metalová, či gothic-rocková inštitúcia Evanescence je zatiaľ najväčšou hviezdou tohto žánru, čo sa celosvetového dopadu týka a ich hity hrajú všetky možné rádiá, či už sú rockové alebo mainstreamové! Minimálne štyrom najväčším MEGA-hitom ste sa za pár posledných rokov jednoducho nemohli vyhnúť a bezpodmienečne ich poznáte. A nadišiel čas, aby tieto skladby a aj ďalšie The post Evanescence konečne vystúpia na Slovensku! appeared first on music ZONE.

Paľo Drapák bude krstiť nový album

29.04.2019 09:04  Paľo Drapák je rockový spevák a v poslednom období aktívne pracuje na svojom novom albume.  „Nahrávame skladby, dolaďujeme finálny zvuk a sme v dokončovacej fáze,“ hovorí samotný Paľo Drapák.  Album bude mať 12 skladieb, ladený bude ako inak do melodického heavy metalu. „Tešiť sa samozrejme môžeme na Palov jedinečný „drapákovský“ hlas, no okrem toho sa na albume objavia The post Paľo Drapák bude krstiť nový album appeared first on music ZONE.

Benefičný koncert Veľká noc v Maríne hostil spevákov Viki Olejárovú a BuranoWskeho

29.04.2019 09:04 Veľká noc v Maríne v Kováčovej sa po piatykrát niesla v znamení zážitkov, ktoré dokáže ponúknuť len hudba. V Štátnom liečebnom ústave Marína patrili 16. apríla 2019 hlavné úlohy a úsmevy na tvárach pacientom a postihnutým deťom z ústavov Margarétka – denný stacionár  Banská Štiavnica, DSS Hrabiny Nová Baňa a DSS Galanta. Na benefičnom koncerte usporiadanom Občianskym združením Milan Štefánik pre deti The post Benefičný koncert Veľká noc v Maríne hostil spevákov Viki Olejárovú a BuranoWskeho appeared first on music ZONE.

Mladá speváčka Bara predstavuje tri nové single!

29.04.2019 09:04 Do sveta hudby vstupuje mladá, slovenská speváčka BARA a prichádza po dvoch vydaných singloch s tromi ďalšími. Po energickej Fantazme a šansóne Rozbité jablko prichádza so spoluprácou s Adamom “Beyom” Hrušovským v spoločnej skladbe Zelený dom a aj so svojou autorskou Maľujem vlastnú tvár a tiež So mnou, ktorá vznikne ako duet.  BARA – Barbora The post Mladá speváčka Bara predstavuje tri nové single! appeared first on music ZONE.

Allmara vydává po 37 letech EP s názvem Hrr na zábavu…

29.04.2019 09:04  Hudební skupina Allmara si pro letošní rok 2019 připravila pro své fanoušky a posluchače EP, které bylo natočeno ve studiu Allmara s názvem Hrr na zábavu… EP obsahuje písně z dob staré Almary. Staré písně oblečené v novém a modernějším kabátě hraje kapela třetím rokem úspěšně na hudební scéně nejen Středočeského kraje. Tímto kapela navazuje na svojí více The post Allmara vydává po 37 letech EP s názvem Hrr na zábavu… appeared first on music ZONE.

GATE Crasher přicházejí s druhým singlem z chystané desky Mrazení!

29.04.2019 09:04 Brněnská rocková smršť GATE Crasher nedávno oznámila přípravy páté řadové desky, které bychom se měli dočkat na podzim letošního roku. Nyní nám servíruje již druhou slibovanou ukázku v podobě singlu Čas se začít bát. Novinka Čas se začít bát určitě nebude chybět na letních vystoupeních GATE Crasher, které kapela zahájí na konci května na obřím The post GATE Crasher přicházejí s druhým singlem z chystané desky Mrazení! appeared first on music ZONE.

MiraMundo – hudba, ktorá vás prenesie do slnečného Ria a ďalej

29.04.2019 09:04 Do Bratislavy sa vracia obľúbená skupina MiraMundo, ktorá so sebou prináša hudobné putovanie svetom od horúcej Brazílie cez temperamentné Španielsko až k jamajskému reggae. MiraMundo má na Slovensku oddaných fanúšikov a tentoraz prichádza s novinkami. MiraMundo je spoločný brazílsko-španielsko-taliansko-mexický projekt. V rámci svojho aktuálneho turné sa opäť zastavia aj v hlavnom meste Slovenska. Brazílsky kapelník, gitarista The post MiraMundo – hudba, ktorá vás prenesie do slnečného Ria a ďalej appeared first on music ZONE.

Gitarista a skladateľ Peci Uher so svojou kapelou vydáva nový singel

29.04.2019 09:04 Je to druhá skladba tejto formácie po debutovej skladbe „Unknown Space“ ktorá vyšla v decembri minulého roku.  Skladba Riverse je postavená na reverznom gitarovom groove, do ktorého hrá celé kapela. Názov skladby vznikol spojením slova reverse a river ako slovná hračka. Riverse je rieka, ktorá predstavuje tok času bytia. Tento tok času naberá opačný smer, aby vrátil The post Gitarista a skladateľ Peci Uher so svojou kapelou vydáva nový singel appeared first on music ZONE.

Na festivale TOPFEST zahrá legendárna britská kapela Apollo 440!

29.04.2019 09:04 TOPFEST hlási ďalšieho zahraničného headlinera! Na festivale vystúpi legendárna britská kapela Apollo 440, ktorá odpáli svoj veľký hit „Stop The Rock“. Z Veľkej Británie pricestuje na TOPFEST aj skupina Trash Boat, ktorá privezie svoj melodický hardcore. Jeden z našich najlepších festivalov sa bude opäť konať na domovskej scéne – v areáli na Zelenej vode v Novom Meste nad The post Na festivale TOPFEST zahrá legendárna britská kapela Apollo 440! appeared first on music ZONE.

Vypočujte si debutový singel Daj šancu svetu od Terézie Hulínovej

29.04.2019 07:36 Na prvý pohľad možno trochu naivné, no pri druhom isté, že Vám jeden pohľad nebude stačiť. Úprimné a čisté vyznanie v lepší svet, ktoré ponúka vo svojej novej piesni Terézia Hulinová, dokáže osloviť znovu a znovu.  V nádhernom prostredí Rajeckej doliny sa jedného dňa zjavila a autorsky prekvapila celé svoje okolie. Keď pretavila svoje emócie v prvé piesne, pochopila, že to neskončí The post Vypočujte si debutový singel Daj šancu svetu od Terézie Hulínovej appeared first on music ZONE.

Štěpán Urban predstavuje prvý autorský singel doprevádzaný mierne kontroverzným klipom

29.04.2019 07:36 Český spevák Štěpán Urban sa po troch rokoch od svojej účasti v SuperStar konečne hlási s autorským debutom. Singel Candy doprevádza kontroverzný erotický klip! Spevák a gitarista Štěpán Urban sa v predposlednom ročníku speváckej súťaže umiestnil na druhom mieste za Emmou Drobnou. Možnosti, ktoré bezprostredne nasledovali, však nakoniec zúžil len na sporadické sólové vystúpenia. „Byl jsem přesvědčen, že dokážu prorazit s alternativní The post Štěpán Urban predstavuje prvý autorský singel doprevádzaný mierne kontroverzným klipom appeared first on music ZONE.

Fínski Amorphis prinesú na Dobrý Festival príbehy a hudbu tisícich jazier

29.04.2019 07:36 Fínska metalová kapela Amorphis patrí medzi tie, ktoré sú na Slovensku vždy vítané. Aj preto sa vracia, pre zmenu na východniarsky Dobrý festival, ktorý sa uskutoční 14. až 16. júna 2019 na prešovskom prírodnom kúpalisku Delňa. Kapela patriaca medzi najvýznamnejšie fínske a svetové kapely je aktuálne na výslní aj vďaka novému albumu The Queen of Time. The post Fínski Amorphis prinesú na Dobrý Festival príbehy a hudbu tisícich jazier appeared first on music ZONE.

Dve frajerky, jedna žena a Štefan Štec

28.04.2019 11:34 Mladý talentovaný hudobník s rusínskymi koreňmi Štefan Štec predstavuje novú pieseň Báči Jašov, ktorú mu produkoval Peter Bič. A tu sa ich spolupráca nekončí. Známy gitarista a frontman kapely Peter Bič Project spolu so speváčkou Viktóriou si s ním v skladbe nielenže zaspievali, ale dokonca účinkovali aj vo videoklipe. Začiatok minulého storočia, chlapi v sviatočných oblekoch, ženy v najlepších šatách, živá The post Dve frajerky, jedna žena a Štefan Štec appeared first on music ZONE.