Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Kapela NIEčO NAVYšE reštartuje systém!

31.05.2019 08:00 Bardejovská punk-rocková kapela NIEčO NAVYšE sa rozhodla, že už viac nebude ticho. Preto vyjadrili svoju nespokojnosť s politickým systémom svojou novinkou – Reštart systému. V skladbe narážajú na problémy Slovenska, na to, čo sa im na politikoch a v samotnej politike nepáči.  Text im opäť zložil ich dvorný textár Miroslav Vranský. Videoklip si chalani natočili svojpomocne, v priestoroch komunitného centra The post Kapela NIEčO NAVYšE reštartuje systém! appeared first on music ZONE.

„Asi mi chýba sex,“ vykrikovala v centre Košíc Metalinda

30.05.2019 21:30 V štedrej nádielke darčekov pri príležitosti svojich 35. narodenín pokračuje slovenská rocková legenda Metalinda. Po novom, v poradí šestnástom albume Moja hviezda žije, klipe s hymnou Českej republiky „nahodenou“ v rockovom kabáte prináša aj celkom nový klip, ktorý natočila začiatkom mája v centre Košíc. „Dali sme von videoklip ku skladbe Asi mi chýba sex, ktorá je na našom novom The post „Asi mi chýba sex,“ vykrikovala v centre Košíc Metalinda appeared first on music ZONE.

Festival Žákovic Open bude tento rok 2. a 3. augusta aj s detským programom a DJmi!

30.05.2019 19:30 Žákovic Open sa chystá na svoj 19-ty ročník! Najobľúbenejší rodinný festival v prekrásnej Bošáckej doline pripravil pre fanúšikov opäť fantastický program! 2. a 3. augusta to v Trenčianskych Bohuslaviciach rozbalia po prvýkrát Katka Knechtová ale aj skupiny Vidiek, Le Payaco, Billy Barman, Puding pani Elvisovej, Saténove ruky, Davová Psychóza a samozrejme domovská kapela HEX. Žákovic si tento The post Festival Žákovic Open bude tento rok 2. a 3. augusta aj s detským programom a DJmi! appeared first on music ZONE.

Vlčie maky sú tradično-netradičné spojenie folklóru a jazzu

30.05.2019 19:30 Na slovenskú hudobnú scénu prichádza nový štúdiový album zoskupenia Vlčie maky. Myšlienku autorka projektu nosila v hlave už 5 rokov a konečne sa podarilo toto CD dokončiť. Na novinke pracovali protagonisti jeden a pol roka, pričom samotné zozbieranie ľudových piesní trvalo najdlhšie.  Na albume s podpolianskymi folklórnymi skladbami skupina Vlčie maky pracovala s prestávkami zhruba jeden a pol roka.  „V The post Vlčie maky sú tradično-netradičné spojenie folklóru a jazzu appeared first on music ZONE.

Jedinečná kabaretná šou v bratislavskom Luna Bare

30.05.2019 19:30 Vizuálne pútavé, no nanajvýš decentné vystúpenie plné ženskej zvodnosti, rafinovanosti, tanca, humoru i noblesy. Naše hlavné mesto opäť ožije kabaretom. Už 20. júna v bratislavskom Luna bare uvidíte jediné spojenie tohto druhu na Slovensku: 23 členné zoskupenie Swingless Jazz Ensemble a nádherné burlesque tanečnice z Bratislava Burlesque. Bratislava sa tretí júnový štvrtok ponorí do atmosféry vintage štýlu, ktorý The post Jedinečná kabaretná šou v bratislavskom Luna Bare appeared first on music ZONE.

Súťaž Kapely Ružinova sa blíži do veľkého finále!

30.05.2019 19:30 Súťaž Kapela Ružinova, ktorú už po štvrtýkrát organizuje MČ Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov sa blíži do svojho finále. Odborná porota je pripravená i tentoraz objaviť novú talentovanú kapelu a to už túto sobotu 1. júna 2019 od 16:00 v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere. „Aj tohto roku sme hľadali talenty z celého Ružinova. Do súťaže sa mohli prihlásiť kapely v ktorej The post Súťaž Kapely Ružinova sa blíži do veľkého finále! appeared first on music ZONE.

Kapela Inotaj vydáva po dvoch rokoch nový singel s názvom Bratislava

30.05.2019 19:30 Ako napovedá samotný názov, pesnička opisuje najmä vzťah kapely k hlavnému mestu, ktoré s nadhľadom opisuje ako miesto, ktoré síce nie je dokonalé no napriek tomu dokáže prirásť k srdcu.  “Bratislava bola vždy jednou z hlavných inšpirácií pre všetku našu hudbu a vždy sme chceli aby mala aj svoju vlastnú skladbu lebo si myslíme si, The post Kapela Inotaj vydáva po dvoch rokoch nový singel s názvom Bratislava appeared first on music ZONE.

Ja Ty a Rolo prichádzajú s novým singlom Funky Blow

30.05.2019 19:30 Žilinská kapela Ja Ty a Rolo prichádza so svojim prvým live videom ku chytľavej novinke Funky Blow. „V texte sme sa snažili zachytiť typickú predkoncertnú náladu a predať ju našim poslucháčom, keďže tento pocit majú možnosť zažiť iba muzikanti a chceli sme, aby ho možno aspoň na moment s nami zažili aj oni. Navyše sme doteraz nemali žiadne live The post Ja Ty a Rolo prichádzajú s novým singlom Funky Blow appeared first on music ZONE.

Bratislavskí a newyorskí hudobníci vzdali poctu básnikovi Waltovi Whitmanovi

30.05.2019 19:30 Netradičná slovensko-americká spolupráca. Bratislavskí hudobníci Robert Pospiš, Martin Sillay a Nikolaj Nikitin nahrali spoločný album s legendami newyorského gospelu a jazzu. Vokálne ich sprevádza slovenská speváčka žijúca v Amerike, Hanka G. Zo spoločných chvíľ v oceňovanom hudobnom štúdiu v New Yorku vznikla artová roadmovie filmára Petra Javora – Amerika, počujem tvoj spev. Film odvysiela vo The post Bratislavskí a newyorskí hudobníci vzdali poctu básnikovi Waltovi Whitmanovi appeared first on music ZONE.

Ceny za desítky tisíc si rozdělí finalisté soutěže Líheň už v sobotu!

30.05.2019 19:30  Už tuto sobotu bude jasno v tom, kteří hudebníci si odvezou ceny v hodnotě desítek tisíc korun za svou účast v mezinárodní soutěži amatérských hudebníků LÍHEŇ 2019! Její osmnáctý ročník vyvrcholí na scéně Loděnice u řeky Ostravice v Ostravě v rámci Slezskoostravského Rockfestu a zdarma nabídne milovníkům dobré muziky vystoupení čtyř finalistů soutěže a dvou zajímavých hudebních hostů.  Čtyřčlenné The post Ceny za desítky tisíc si rozdělí finalisté soutěže Líheň už v sobotu! appeared first on music ZONE.

Mária Čírová otvorí na amfiteátri Agrokomplex leto 2019

30.05.2019 18:00 Od posledného úspešného vianočného koncertu Márie Čírovej v Nitre ubehlo pár mesiacov a táto obľúbená slovenská speváčka opäť zavíta do mesta pod Zoborom. Tentokrát otvorí letnú sezónu v piatok 14.júna na amfiteátri Agrokomplex, ktorý pred časom prešiel kompletnou rekonštrukciou a je pripravený privítať nielen Nitranov, ale aj hostí zo širokého okolia. Za 45 rokov existencie národného výstaviska Agrokomplex The post Mária Čírová otvorí na amfiteátri Agrokomplex leto 2019 appeared first on music ZONE.

Elektro Hafla – prvá party zameraná na klubovú hudbu Blízkeho východu v Bratislave

30.05.2019 18:00 V Novej Cvernovke sa 31. mája uskutoční prvá party zameraná na klubovú hudbu blízkeho východu, orientu a tanečnej world-music. Priestory sa zmenia na oázu tolerancie, slobody a fantastických zákutí hudby, o ktorej má väčšina obyvateľov Slovenska hlboké predsudky. Z Izraela k nám priletí DJ Ramzy al Spinoza, organizátor multikultúrnych mierových stretnutí pri hudbe v Jeruzaleme The post Elektro Hafla – prvá party zameraná na klubovú hudbu Blízkeho východu v Bratislave appeared first on music ZONE.

Katarína Knechtová prichádza s novou skladbou, v klipe sa po prvýkrát zhostila hereckej úlohy aj v i

29.05.2019 15:30 Katarína Knechtová predstavuje novú baladu „V modlitbách“. Úspešná speváčka a skladateľka napísala hudbu aj text k novej skladbe, ktorú sama považuje za veľmi osobnú. Klip sa nakrúcal v Los Angeles v USA a v novom hudobnom štúdiu Randyho Gnepu v Prešove. Zahral si v ňom profesionálny americký herec, ktorý si s Katkou po pár minútach vyskúšal bozky a intímne scény, vôbec prvé v Katkinej The post Katarína Knechtová prichádza s novou skladbou, v klipe sa po prvýkrát zhostila hereckej úlohy aj v intímnejší scénach! appeared first on music ZONE.

Švédski majstri v rozdávaní energie Movits! sa na jeseň opäť ukážu v Bratislave!

29.05.2019 10:02 Švédska kapela Movits!, ktorá si fanúšikovský tábor na Slovensku v ostatných rokoch zveľaďovala na festivaloch ako Pohoda, Uprising, ale aj v košickej Tabačke, sa opäť ukáže v Bratislave. Majstri hudobného eklektizmu miešajúci hip-hop s electro-swingom sa ukážu v piatok 15. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube . Vystúpenie bude súčasťou európskeho turné, na ktorom predstavia The post Švédski majstri v rozdávaní energie Movits! sa na jeseň opäť ukážu v Bratislave! appeared first on music ZONE.

Skunk Anansie bude mať na bratislavskom koncerte skvelého predskokana, oceňovanú kapelu The Youniver

29.05.2019 10:02 Leto odštartujú hudobní fajnšmekri v Bratislave naozaj veľkolepo. 25 rokov na scéne sa u nás totiž chystajú osláviť populárni britskí rockeri Skunk Anansie a sľubujú, že to bude nezabudnuteľné. To, že koncert bude skutočne výborným zážitkom napovedá i výber predskokana – bude ním oceňovaná mladá slovenská kapela The Youniverse. Britské emócie, razantný zvuk a ostré gitary tak doplní slovenský “špinavý” The post Skunk Anansie bude mať na bratislavskom koncerte skvelého predskokana, oceňovanú kapelu The Youniverse! appeared first on music ZONE.